Connect with us

technokrata

Jól fogynak az LG mobiltelefonok

Kütyük

Jól fogynak az LG mobiltelefonok

Feljövőben az LG Mobile.

Míg a japán-svéd Sony Ericsson nem túl jó negyedévet zárt, addig a dél-koreai LG-nek egyáltalán nincs oka panaszra. A vállalat munkatársai bejelentették, hogy az idei esztendő második negyedévében világszerte mintegy 27,7 millió darab LG mobil készülék talált gazdára, ami a maga nemében mindenképpen rekordnak számít. Összehasonlításképp, az első negyedévben 24,4 millió LG telefont adtak el globálisan.

A rendkívül sikeres Viewty és Secret telefonokat forgalmazó LG jelenleg a világ negyedik legnagyobb mobilgyártója. Az első pozícióban időtlen idők óta a finn Nokia tanyázik, a második-harmadik helyen pedig a közelmúltban cserélt helyet egymással az amerikai Motorola és a dél-koreai Samsung, így egy ideje már ez utóbbi cég az ezüstérmes. Az ötödik helyet a Sony Ericsson birtokolja.

A piacvezető Nokia az elmúlt negyedévben 122 millió mobiltelefont dobott piacra és így 40 százalékra növelte piacrészét, a Sony Ericsson pedig ugyanezen időszakban 24,4 millió készüléket tudott eladni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek