Connect with us

Hirdetés

technokrata

Eladták az összes iPhone 3G-t

Kütyük

Eladták az összes iPhone 3G-t

Lapértesülések szerint az elmúlt napokban-hetekben az európai piacra szánt első Apple iPhone 3G szállítmányok teljes egésze gazdára talált.

Az Apple egyik munkatársa az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a vállalat egyszerűen alulbecsülte, hogy az európai vásárlók mennyi iPhone 3G-t szeretnének vásárolni, és ez vezetett a most kialakult hiányhoz.

Egy konkrét példát tekintve, a Németországban exkluzív iPhone forgalmazási jogokkal rendelkező T-Mobile egyes források szerint legközelebb valamikor októberben tud majd újra iPhone 3G-t kínálni vásárlói részére. A magenta színekben pompázó operátor egyébként azzal számolt, hogy első körben mintegy 40 ezer darab iPhone 3G-t fog kapni, ehhez képest viszont az Apple ennek a mennyiségnek csupán a felét szállította le a számára.

Németországban a T-Mobile az első napon 15 ezer darab iPhone 3G-t adott el, ami másfélszer több mint ahány elsőgenerációs iPhone-t sikerült eladnia az első napon. Hazánkban ugyancsak a magenta szolgáltató forgalmazza majd az új iPhone-t, de hogy pontosan mikor, milyen áron és milyen konstrukcióban, azt egyelőre nem tudni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés