Connect with us

technokrata

Apple iPhone – az üzlet az üzlet

Kütyük

Apple iPhone – az üzlet az üzlet

Az Oracle bejelentette, hogy az Apple App Store online boltjában már elérhető az Oracle Business Indicators.

Az új Oracle üzleti alkalmazások a mai elfoglalt vállalatvezetők és menedzserek munkájához igazodnak. A mind nagyobb mértékben mobil munkastílus célzott, intelligens és feladatorientált információkat követel meg a gyors és egyszerű, ugyanakkor megalapozott döntéshozatal érdekében.

Az Oracle Business Intelligence Enterprise Edition Plus (OBIEE) és az Oracle Business Intelligence Applications, Fusion Edition funkcióit felvonultató alkalmazások kulcsfontosságú metrikákhoz és analitikus adatokhoz biztosítanak hozzáférést a mobil vezetők számára. Emellett az Apple iPhone készülékre fejlesztett natív alkalmazások az OBIEE szolgáltatásorientált architektúráját, valamint az Oracle Business Intelligence Web Services hatékony eszközkészletét is felhasználják. Támogatják továbbá az SSL titkosítási protokollt, így kiemelkedően biztonságos mobil rugalmasságot és teljesítményt nyújtanak.

Az Apple iPhone készülékre fejlesztett Oracle Business Indicators részletei és elérhetősége:
-Az Oracle Business Indicators segítségével a pénzügyi vezetők rálátást nyernek a vállalat pénzügyeinek aktuális alakulására, az értékesítési vezetők riasztásokat kaphatnak a teljesítménnyel vagy az ügyfél-elégedettséggel kapcsolatos problémákról, a beszerzési vezetők pedig gyorsan ellenőrizhetik egy-egy szállító piaci életképességét – mindezt kényelmesen, az iPhone-ról.
-Az Oracle Business Indicators segítségével a felhasználók megtekinthetik a pénzügyekkel, az emberi erőforrásokkal, az ellátási lánccal, illetve az ügyfélkapcsolat-kezeléssel kapcsolatos analitikákat tartalmazó Oracle Business Intelligence alkalmazásokat és kommunikálhatnak azokkal, továbbá megkaphatják az OBIEE integrált komponense, az Oracle Delivers által generált analitikai riasztásokat.
-A felhasználói konfigurációs lehetőségek segítségével a felhasználók kiválaszthatják a szerepkörüknek, illetve preferenciáiknak megfelelő mutatókat.Oracle célja, hogy olyan gazdag CRM-alkalmazásokat jelentessen meg az iPhone-ra, melyek segítségével a felhasználók menet közben is produktívak lehetnek, együttműködhetnek és információt oszthatnak meg a munkatársakkal, valamint az ügyfelekkel, továbbá értékesítési és egyéb lehetőségeket, ügyfeleket és előrejelzéseket kezelhetnek úgy, hogy mindehhez csak egy iPhone-ra van szükségük.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd