Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple iPhone – az üzlet az üzlet

Kütyük

Apple iPhone – az üzlet az üzlet

Az Oracle bejelentette, hogy az Apple App Store online boltjában már elérhető az Oracle Business Indicators.

Az új Oracle üzleti alkalmazások a mai elfoglalt vállalatvezetők és menedzserek munkájához igazodnak. A mind nagyobb mértékben mobil munkastílus célzott, intelligens és feladatorientált információkat követel meg a gyors és egyszerű, ugyanakkor megalapozott döntéshozatal érdekében.

Az Oracle Business Intelligence Enterprise Edition Plus (OBIEE) és az Oracle Business Intelligence Applications, Fusion Edition funkcióit felvonultató alkalmazások kulcsfontosságú metrikákhoz és analitikus adatokhoz biztosítanak hozzáférést a mobil vezetők számára. Emellett az Apple iPhone készülékre fejlesztett natív alkalmazások az OBIEE szolgáltatásorientált architektúráját, valamint az Oracle Business Intelligence Web Services hatékony eszközkészletét is felhasználják. Támogatják továbbá az SSL titkosítási protokollt, így kiemelkedően biztonságos mobil rugalmasságot és teljesítményt nyújtanak.

Az Apple iPhone készülékre fejlesztett Oracle Business Indicators részletei és elérhetősége:
-Az Oracle Business Indicators segítségével a pénzügyi vezetők rálátást nyernek a vállalat pénzügyeinek aktuális alakulására, az értékesítési vezetők riasztásokat kaphatnak a teljesítménnyel vagy az ügyfél-elégedettséggel kapcsolatos problémákról, a beszerzési vezetők pedig gyorsan ellenőrizhetik egy-egy szállító piaci életképességét – mindezt kényelmesen, az iPhone-ról.
-Az Oracle Business Indicators segítségével a felhasználók megtekinthetik a pénzügyekkel, az emberi erőforrásokkal, az ellátási lánccal, illetve az ügyfélkapcsolat-kezeléssel kapcsolatos analitikákat tartalmazó Oracle Business Intelligence alkalmazásokat és kommunikálhatnak azokkal, továbbá megkaphatják az OBIEE integrált komponense, az Oracle Delivers által generált analitikai riasztásokat.
-A felhasználói konfigurációs lehetőségek segítségével a felhasználók kiválaszthatják a szerepkörüknek, illetve preferenciáiknak megfelelő mutatókat.Oracle célja, hogy olyan gazdag CRM-alkalmazásokat jelentessen meg az iPhone-ra, melyek segítségével a felhasználók menet közben is produktívak lehetnek, együttműködhetnek és információt oszthatnak meg a munkatársakkal, valamint az ügyfelekkel, továbbá értékesítési és egyéb lehetőségeket, ügyfeleket és előrejelzéseket kezelhetnek úgy, hogy mindehhez csak egy iPhone-ra van szükségük.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés