Connect with us

technokrata

Videó: Sony Ericsson C702 – a WC-n lehúzást is túléli

Kütyük

Videó: Sony Ericsson C702 – a WC-n lehúzást is túléli

Hogy egy telefonnak mit ki nem kell bírnia…

Mindig akad néhány olyan emberke, aki örömét leli abban, hogy a telefonjában rejlő lehetőségeket maximális mértékben kihasználja. Így tett az is, aki az alábbi videófelvételt készítette arról, ahogy WC-be tart egy Sony Ericsson C702-es készüléket, majd pedig lehúzza a WC-t. Bár a telefon a jelek szerint túlélte a dolgot, megjegyzendő, hogy a C702 nem vízálló, hanem csak cseppálló, tehát hasonló kísérletbe mindenki csak a saját felelősségére fogjon bele!

Sony Ericsson C702
A készülék minden további nélkül képes ellenállni az esetlegesen ráfröccsenő víznek, vagy éppen a kemény porterhelésnek. A strapabíró anyagokkal ellátott Sony Ericsson C702 kamera nyomógombját és aktív lencsevédőjét úgy tervezték, hogy a 3,2 megapixeles felbontású kamerával még egy kézzel is elkaphassuk a legjobb pillanatokat.

Talán már mondanom sem kell, hogy a fényképezőgép többek közt LED-vakut (vörösszemhatás csökkentéssel), autofókuszt, arcfelismerő funkciót, illetve videófelvevő üzemmódot is kapott. Újdonság az úgynevezett geo-tagging funkció, vagyis, hogy a kamera elmenti a fénykép készítésének koordinátáit magába a felvételbe. Ebből már könnyen kikövetkeztethető, hogy a telefonban integrált GPS-vevőt is találhatunk.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 2,2 colos képátlóval rendelkezik, és a mai elvárásoknak megfelelően QVGA felbontású, illetve 262.144 színárnyalatú. A 160 MB kapacitású belső memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, a vezeték nélküli adattovábbításról pedig GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) és Bluetooth 2.0 (A2DP) technológiák gondoskodnak. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), sztereó FM rádiós Sony Ericsson C702 fekete és kék változatban készül.

Ahogy arról már beszámoltunk, az idei esztendőben a Sony Ericsson az egyik főtámogatója a Transzszibéria Rally-nak, és ennek keretein belül a verseny indulói egy-egy Sony Ericsson C702-es készüléket kapnak. A versenyzők nap mint nap rengeteg fotót készítenek útközben, majd pedig ezeket közvetlen módon fel is töltik egy erre kialakított blogba, ahol az érdeklődök nem csak magukat a fényképeket, hanem az azokba rejtett pontos GPS koordinátákat is megtekinthetik. Ez utóbbi a telefon beépített GPS-ének, illetve geotagging funkciójának köszönhető. Az ötödik Transzszibéria Rally-t július 11. és 25. között rendezik meg, a verseny össztávja (Moszkva-Ulánbátor) megközelíti a 7.000 kilométert.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd