Connect with us

technokrata

Vadonatúj játékok iPhone-ra

Kütyük

Vadonatúj játékok iPhone-ra

Új platformon a Scrabble, a Sudoku és a Tetris.

Az EA Mobile bejelentette az Apple App Store kínálatában szereplő új játékait. Mostantól az iPhone és iPod touch készülékeken is hozzáférhető három népszerű EA játék, a Scrabble (csak az Egyesült Államokban és Kanadában), a Sudoku és a Tetris. Mint azt korábban már jelezték, a Spore iPhone platformra készült változata a játék többi platformra készült verziójával egy időben, szeptembertől lesz elérhető.

˝Az EA Mobile csapatát felvillanyozza, hogy olyan forradalmian újszerű mobilplatformokra fejlesztheti játékait, mint az iPhone és az iPod touch˝ – mondta Travis Boatman, az EA Mobile Worldwide Studios alelnöke. ˝E készülékek egyedülálló képességei olyan izgalmas és egyedi játékélményt biztosítanak, mely alapjaiban tér el a más platformokon megszokottól˝.

Scrabble
Játék közben az érintőképernyő játékvezérlővé alakul, mellyel egyszerűen mozgathatók a valósághűen szimulált betűtéglák. A játékos közelítheti és távolíthatja, megragadhatja és visszaejtheti, az iPhone megrázásával akár össze is keverheti őket. Az eredeti táblás játékhoz minden tekintetben hasonló feldolgozásban helyet kapott egy beépített szólista, egy ˝legmegfelelőbb szó˝ funkció (mely segít a lehető leghosszabb szavakat kirakni a játékos rendelkezésére álló betűkből), egy sor kimutatás és statisztika, továbbá rengeteg dinamikus animáció. A játékosok több nehézségi szint közül választhatják ki a nekik megfelelőt, és testre szabhatják a szabályokat, eldönthetik, egyedül vagy gépi ellenfél ellen akarnak-e játszani, a pass ´n play funkció segítségével pedig bármikor megmérkőzhetnek két, vagy akár négy barátjukkal is.

Sudoku
Az iPhone és az iPod touch a játék részévé válik, ahogy a játékos végigküzdi magát a Sudoku 10.000 feladványán és öt nehézségi szintjén. Használhatjuk a magától értetődő érintővezérlést a Mindennapi módban, illetve hozzáférhetünk kedvenc magazinos, vagy internetes rejtvényeinkhez az Újság módban. A Toll, vagy Ceruza megérintése láthatóvá teszi a billentyűzetet, bevihetővé a választott szöveget, áttekinthetővé a lehetséges opciókat. A játék ezen felül hibaellenőrzés, javaslat, és automatikus karakterkitöltés opciókat is kínál. A játékosra nehezedő nyomás illúzióját beépített időmérő teremti meg, az eredményfigyelő pedig rögzít minden adatot, beleértve a helyes megoldások számát és a teljes játékidőt. Az iPhone nagyfelbontású képernyője finoman kidolgozott, japán tematikájú animációk megjelenítését is lehetővé teszi.

Tetris
Az érintőkijelző jóvoltából a játékosok húzogathatják, tologathatják és rázogathatják a téglákat, hogy teljes sorok kirakásával pontokra váltsák őket. 15 különböző szintjével a Tetris új változata minden játékos számára kihívást jelent, az újoncoktól a leggyakorlottabb téglarakókig. Az animált tematikus hátterek jó minőségű zenével és hangeffektusokkal megtámogatva garantálják a szórakozást. A Tetris iPhone és iPod touch változata kétféle játékmódot kínál, a Maraton módot és a vadonatúj Mágikus módot. Utóbbi érintőképernyős vezérlése az iPhone egyedi sajátsága.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő