Connect with us

Vadonatúj játékok iPhone-ra

Kütyük

Vadonatúj játékok iPhone-ra

Új platformon a Scrabble, a Sudoku és a Tetris.

Az EA Mobile bejelentette az Apple App Store kínálatában szereplő új játékait. Mostantól az iPhone és iPod touch készülékeken is hozzáférhető három népszerű EA játék, a Scrabble (csak az Egyesült Államokban és Kanadában), a Sudoku és a Tetris. Mint azt korábban már jelezték, a Spore iPhone platformra készült változata a játék többi platformra készült verziójával egy időben, szeptembertől lesz elérhető.

˝Az EA Mobile csapatát felvillanyozza, hogy olyan forradalmian újszerű mobilplatformokra fejlesztheti játékait, mint az iPhone és az iPod touch˝ – mondta Travis Boatman, az EA Mobile Worldwide Studios alelnöke. ˝E készülékek egyedülálló képességei olyan izgalmas és egyedi játékélményt biztosítanak, mely alapjaiban tér el a más platformokon megszokottól˝.

Scrabble
Játék közben az érintőképernyő játékvezérlővé alakul, mellyel egyszerűen mozgathatók a valósághűen szimulált betűtéglák. A játékos közelítheti és távolíthatja, megragadhatja és visszaejtheti, az iPhone megrázásával akár össze is keverheti őket. Az eredeti táblás játékhoz minden tekintetben hasonló feldolgozásban helyet kapott egy beépített szólista, egy ˝legmegfelelőbb szó˝ funkció (mely segít a lehető leghosszabb szavakat kirakni a játékos rendelkezésére álló betűkből), egy sor kimutatás és statisztika, továbbá rengeteg dinamikus animáció. A játékosok több nehézségi szint közül választhatják ki a nekik megfelelőt, és testre szabhatják a szabályokat, eldönthetik, egyedül vagy gépi ellenfél ellen akarnak-e játszani, a pass ´n play funkció segítségével pedig bármikor megmérkőzhetnek két, vagy akár négy barátjukkal is.

Sudoku
Az iPhone és az iPod touch a játék részévé válik, ahogy a játékos végigküzdi magát a Sudoku 10.000 feladványán és öt nehézségi szintjén. Használhatjuk a magától értetődő érintővezérlést a Mindennapi módban, illetve hozzáférhetünk kedvenc magazinos, vagy internetes rejtvényeinkhez az Újság módban. A Toll, vagy Ceruza megérintése láthatóvá teszi a billentyűzetet, bevihetővé a választott szöveget, áttekinthetővé a lehetséges opciókat. A játék ezen felül hibaellenőrzés, javaslat, és automatikus karakterkitöltés opciókat is kínál. A játékosra nehezedő nyomás illúzióját beépített időmérő teremti meg, az eredményfigyelő pedig rögzít minden adatot, beleértve a helyes megoldások számát és a teljes játékidőt. Az iPhone nagyfelbontású képernyője finoman kidolgozott, japán tematikájú animációk megjelenítését is lehetővé teszi.

Tetris
Az érintőkijelző jóvoltából a játékosok húzogathatják, tologathatják és rázogathatják a téglákat, hogy teljes sorok kirakásával pontokra váltsák őket. 15 különböző szintjével a Tetris új változata minden játékos számára kihívást jelent, az újoncoktól a leggyakorlottabb téglarakókig. Az animált tematikus hátterek jó minőségű zenével és hangeffektusokkal megtámogatva garantálják a szórakozást. A Tetris iPhone és iPod touch változata kétféle játékmódot kínál, a Maraton módot és a vadonatúj Mágikus módot. Utóbbi érintőképernyős vezérlése az iPhone egyedi sajátsága.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő