Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj játékok iPhone-ra

Kütyük

Vadonatúj játékok iPhone-ra

Új platformon a Scrabble, a Sudoku és a Tetris.

Az EA Mobile bejelentette az Apple App Store kínálatában szereplő új játékait. Mostantól az iPhone és iPod touch készülékeken is hozzáférhető három népszerű EA játék, a Scrabble (csak az Egyesült Államokban és Kanadában), a Sudoku és a Tetris. Mint azt korábban már jelezték, a Spore iPhone platformra készült változata a játék többi platformra készült verziójával egy időben, szeptembertől lesz elérhető.

˝Az EA Mobile csapatát felvillanyozza, hogy olyan forradalmian újszerű mobilplatformokra fejlesztheti játékait, mint az iPhone és az iPod touch˝ – mondta Travis Boatman, az EA Mobile Worldwide Studios alelnöke. ˝E készülékek egyedülálló képességei olyan izgalmas és egyedi játékélményt biztosítanak, mely alapjaiban tér el a más platformokon megszokottól˝.

Scrabble
Játék közben az érintőképernyő játékvezérlővé alakul, mellyel egyszerűen mozgathatók a valósághűen szimulált betűtéglák. A játékos közelítheti és távolíthatja, megragadhatja és visszaejtheti, az iPhone megrázásával akár össze is keverheti őket. Az eredeti táblás játékhoz minden tekintetben hasonló feldolgozásban helyet kapott egy beépített szólista, egy ˝legmegfelelőbb szó˝ funkció (mely segít a lehető leghosszabb szavakat kirakni a játékos rendelkezésére álló betűkből), egy sor kimutatás és statisztika, továbbá rengeteg dinamikus animáció. A játékosok több nehézségi szint közül választhatják ki a nekik megfelelőt, és testre szabhatják a szabályokat, eldönthetik, egyedül vagy gépi ellenfél ellen akarnak-e játszani, a pass ´n play funkció segítségével pedig bármikor megmérkőzhetnek két, vagy akár négy barátjukkal is.

Sudoku
Az iPhone és az iPod touch a játék részévé válik, ahogy a játékos végigküzdi magát a Sudoku 10.000 feladványán és öt nehézségi szintjén. Használhatjuk a magától értetődő érintővezérlést a Mindennapi módban, illetve hozzáférhetünk kedvenc magazinos, vagy internetes rejtvényeinkhez az Újság módban. A Toll, vagy Ceruza megérintése láthatóvá teszi a billentyűzetet, bevihetővé a választott szöveget, áttekinthetővé a lehetséges opciókat. A játék ezen felül hibaellenőrzés, javaslat, és automatikus karakterkitöltés opciókat is kínál. A játékosra nehezedő nyomás illúzióját beépített időmérő teremti meg, az eredményfigyelő pedig rögzít minden adatot, beleértve a helyes megoldások számát és a teljes játékidőt. Az iPhone nagyfelbontású képernyője finoman kidolgozott, japán tematikájú animációk megjelenítését is lehetővé teszi.

Tetris
Az érintőkijelző jóvoltából a játékosok húzogathatják, tologathatják és rázogathatják a téglákat, hogy teljes sorok kirakásával pontokra váltsák őket. 15 különböző szintjével a Tetris új változata minden játékos számára kihívást jelent, az újoncoktól a leggyakorlottabb téglarakókig. Az animált tematikus hátterek jó minőségű zenével és hangeffektusokkal megtámogatva garantálják a szórakozást. A Tetris iPhone és iPod touch változata kétféle játékmódot kínál, a Maraton módot és a vadonatúj Mágikus módot. Utóbbi érintőképernyős vezérlése az iPhone egyedi sajátsága.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés