Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung D980: érintőkijelző, 5 megapixel, 2 SIM-kártya

Kütyük

Samsung D980: érintőkijelző, 5 megapixel, 2 SIM-kártya

A dél-koreai gyártó a jelek szerint nagyon ráúszott a dupla SIM-kártyás témára.

A Samsung SGH-D980 típusjelzésű újdonság a megszokottól eltérően nem egy, hanem két SIM-et képes kezelni, így esetében tulajdonképpen egy igazi ˝2 az 1˝-ben mobiltelefonhoz van szerencsénk. A készüléken nincs hagyományos billentyűzet, ami persze nem is meglepő, hiszen az előlap nagyrészét egy érintőkijelző uralja: a TFT technológiájú LCD 2,6 colos képátlóval bír, 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A hátfalban egy 5 millió pixelt számláló CMOS szenzorra épülő digitális fényképezőgép modul rejtőzik, mely a mai elvárásoknak megfelelően autofókuszos és egy dupla LED-vakut is kapott. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon kapcsán sajnos komoly negatívum, hogy sem HSDPA, sem pedig UMTS adatátvitelt nem kapunk, így be kell érnünk a nem éppen fürge működésű EDGE és GPRS technológiával.

Említést érdemel továbbá az MP3/MP4 lejátszó, a diktafon funkció, a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás. Egyelőre nem tudni, hogy a Samsung SGH-D980 mikor és milyen áron jelenik majd meg az európai piacon (a fotókon a kínai változat (SGH-D988) látható).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés