Connect with us

Hirdetés

technokrata

Forma 1: élőben a mobil TV-n

Kütyük

Forma 1: élőben a mobil TV-n

A száguldó cirkusz futamai élőben a mobiltelefonok kijelzőjén.

Az Ericsson HyC vállalata és a Telecinco lehetővé teszi a Forma 1 élő mobiltelevíziós közvetítését. Az Ericsson csoport részeként működő HyC vállalatnak köszönhetően a Forma 1 spanyol rajongói élőben nézhetik a szezon futamait mobil készülékükön. Az élő közvetítés a Boomerang TV-vel és a spanyol Telecinco műsorszórási hálózattal együttműködésben jött létre. A mobiltelevíziós szolgáltatást májusban vezették be.

A megállapodás értelmében az Ericsson HyC vállalata végponttól végpontig terjedő, rugalmasan bővíthető szolgáltatást nyújt, amely magában foglalja a kódolást, a szerkesztést és az átvitelt is. Ez lehetővé teszi a Boomerang TV és a Telecinco számára, hogy a Forma 1 futamokat élő adásban vagy ismétlésben, valós idejű adatfolyamként juttassa el a mobil-előfizetőkhöz. Ezenfelül a Hyc nyújtja a kapcsolódó rendszerintegrációs szolgáltatásokat is.

A megállapodás kulcsfontosságú része a valós idejű, élő adatfolyam eljuttatása a fogyasztókhoz. A nézők személyre szabott tartalmat kapnak. Választhatnak az élő közvetítés, illetve a futamok legérdekesebb perceinek letöltése között. Ez utóbbiak rögzítésére, archiválására, kezelésére és közzétételére automatikusan, valós időben, a szolgáltatás részeként kerül sor. A Spanyolország első úgynevezett off-portálján keresztül biztosított szolgáltatás a november elejéig tartó Forma 1 szezon végéig áll rendelkezésre.

Manuel Villanueva, a Telecinco tartalomért felelős ügyvezető igazgatója, a következőket nyilatkozta: ˝A mobiltelevíziózás iránti fogyasztói igény a technológiai fejlesztésekkel összhangban növekszik. Az Ericsson HyC vállalatával kötött megállapodás révén személyre szabott, interaktív szolgáltatásokat nyújthatunk, gazdagabb kommunikációs élménnyel kápráztatva el fogyasztóinkat˝.

Ingemar Naeve, az Ericsson Iberia elnöke, kijelentette: ˝A megállapodás, amely lehetővé teszi a Forma 1 mobiltelevíziós közvetítését, fontos lépés az Ericsson számára. Tovább erősíti a multimédia területén betöltött vezető szerepünket, amely mögött jelentős rendszerintegrációs képességeink állnak. Megerősíti azt is, hogy új felvásárlásaink (mint például a HyC) révén képesek vagyunk dinamikus tartalomszolgáltatás lehetővé tételére és végponttól végpontig terjedő megoldások biztosítására˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés