Connect with us

Forma 1: élőben a mobil TV-n

Kütyük

Forma 1: élőben a mobil TV-n

A száguldó cirkusz futamai élőben a mobiltelefonok kijelzőjén.

Az Ericsson HyC vállalata és a Telecinco lehetővé teszi a Forma 1 élő mobiltelevíziós közvetítését. Az Ericsson csoport részeként működő HyC vállalatnak köszönhetően a Forma 1 spanyol rajongói élőben nézhetik a szezon futamait mobil készülékükön. Az élő közvetítés a Boomerang TV-vel és a spanyol Telecinco műsorszórási hálózattal együttműködésben jött létre. A mobiltelevíziós szolgáltatást májusban vezették be.

A megállapodás értelmében az Ericsson HyC vállalata végponttól végpontig terjedő, rugalmasan bővíthető szolgáltatást nyújt, amely magában foglalja a kódolást, a szerkesztést és az átvitelt is. Ez lehetővé teszi a Boomerang TV és a Telecinco számára, hogy a Forma 1 futamokat élő adásban vagy ismétlésben, valós idejű adatfolyamként juttassa el a mobil-előfizetőkhöz. Ezenfelül a Hyc nyújtja a kapcsolódó rendszerintegrációs szolgáltatásokat is.

A megállapodás kulcsfontosságú része a valós idejű, élő adatfolyam eljuttatása a fogyasztókhoz. A nézők személyre szabott tartalmat kapnak. Választhatnak az élő közvetítés, illetve a futamok legérdekesebb perceinek letöltése között. Ez utóbbiak rögzítésére, archiválására, kezelésére és közzétételére automatikusan, valós időben, a szolgáltatás részeként kerül sor. A Spanyolország első úgynevezett off-portálján keresztül biztosított szolgáltatás a november elejéig tartó Forma 1 szezon végéig áll rendelkezésre.

Manuel Villanueva, a Telecinco tartalomért felelős ügyvezető igazgatója, a következőket nyilatkozta: ˝A mobiltelevíziózás iránti fogyasztói igény a technológiai fejlesztésekkel összhangban növekszik. Az Ericsson HyC vállalatával kötött megállapodás révén személyre szabott, interaktív szolgáltatásokat nyújthatunk, gazdagabb kommunikációs élménnyel kápráztatva el fogyasztóinkat˝.

Ingemar Naeve, az Ericsson Iberia elnöke, kijelentette: ˝A megállapodás, amely lehetővé teszi a Forma 1 mobiltelevíziós közvetítését, fontos lépés az Ericsson számára. Tovább erősíti a multimédia területén betöltött vezető szerepünket, amely mögött jelentős rendszerintegrációs képességeink állnak. Megerősíti azt is, hogy új felvásárlásaink (mint például a HyC) révén képesek vagyunk dinamikus tartalomszolgáltatás lehetővé tételére és végponttól végpontig terjedő megoldások biztosítására˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő