Connect with us

Forma 1: élőben a mobil TV-n

Kütyük

Forma 1: élőben a mobil TV-n

A száguldó cirkusz futamai élőben a mobiltelefonok kijelzőjén.

Az Ericsson HyC vállalata és a Telecinco lehetővé teszi a Forma 1 élő mobiltelevíziós közvetítését. Az Ericsson csoport részeként működő HyC vállalatnak köszönhetően a Forma 1 spanyol rajongói élőben nézhetik a szezon futamait mobil készülékükön. Az élő közvetítés a Boomerang TV-vel és a spanyol Telecinco műsorszórási hálózattal együttműködésben jött létre. A mobiltelevíziós szolgáltatást májusban vezették be.

A megállapodás értelmében az Ericsson HyC vállalata végponttól végpontig terjedő, rugalmasan bővíthető szolgáltatást nyújt, amely magában foglalja a kódolást, a szerkesztést és az átvitelt is. Ez lehetővé teszi a Boomerang TV és a Telecinco számára, hogy a Forma 1 futamokat élő adásban vagy ismétlésben, valós idejű adatfolyamként juttassa el a mobil-előfizetőkhöz. Ezenfelül a Hyc nyújtja a kapcsolódó rendszerintegrációs szolgáltatásokat is.

A megállapodás kulcsfontosságú része a valós idejű, élő adatfolyam eljuttatása a fogyasztókhoz. A nézők személyre szabott tartalmat kapnak. Választhatnak az élő közvetítés, illetve a futamok legérdekesebb perceinek letöltése között. Ez utóbbiak rögzítésére, archiválására, kezelésére és közzétételére automatikusan, valós időben, a szolgáltatás részeként kerül sor. A Spanyolország első úgynevezett off-portálján keresztül biztosított szolgáltatás a november elejéig tartó Forma 1 szezon végéig áll rendelkezésre.

Manuel Villanueva, a Telecinco tartalomért felelős ügyvezető igazgatója, a következőket nyilatkozta: ˝A mobiltelevíziózás iránti fogyasztói igény a technológiai fejlesztésekkel összhangban növekszik. Az Ericsson HyC vállalatával kötött megállapodás révén személyre szabott, interaktív szolgáltatásokat nyújthatunk, gazdagabb kommunikációs élménnyel kápráztatva el fogyasztóinkat˝.

Ingemar Naeve, az Ericsson Iberia elnöke, kijelentette: ˝A megállapodás, amely lehetővé teszi a Forma 1 mobiltelevíziós közvetítését, fontos lépés az Ericsson számára. Tovább erősíti a multimédia területén betöltött vezető szerepünket, amely mögött jelentős rendszerintegrációs képességeink állnak. Megerősíti azt is, hogy új felvásárlásaink (mint például a HyC) révén képesek vagyunk dinamikus tartalomszolgáltatás lehetővé tételére és végponttól végpontig terjedő megoldások biztosítására˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő