Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: nyári mobil net akciók – 3 hónap ingyenesség

Kütyük

Vodafone: nyári mobil net akciók – 3 hónap ingyenesség

Új díjcsomag, 0 forintos nyári akció, 1 forintos mobil net eszközök.

A Vodafone július 9. és szeptember 30. között újabb kedvezményes, szélessávú vezeték nélküli Internet akciókkal várja meglévő és új ügyfeleit. A most bevezetett új díjcsomag, a Vodafone Internet 1G, elsősorban azoknak szól, akik a vezeték nélküli Internetet kiegészítőként használják egy már meglévő vezetékes mellett, ugyanakkor kedvező azok számára is, akik csak most ismerkednek az Internettel, vagy csak kis adatforgalmat bonyolítanak. Havidíja 3.000 forint.

Az új csomag részt vesz a Vodafone nyári akciójában, mely szerint a jelenlegi ügyfelek új Vodafone Internet 1G vagy Vodafone Internet 5G tarifacsomag előfizetése esetén három hónapig 100 százalékos havidíj-kedvezményben részesülnek. A Vodafone leendő ügyfelei számára ugyanezen előfizetések esetén az első három hónap során a havidíj bruttó 900 forint. Modem már 1 forintért is választható, 2 éves hűségnyilatkozat mellett.

Az Internet szabadon díjcsomag háromnapos kipróbálási lehetőségét az új akcióban részt vevő Internet-előfizetők is élvezhetik, azaz három munkanapon belül bármilyen magyarázat nélkül szabadon visszavihetik a modemet vagy adatkártyát a vásárlás helyére. A Vodafone népszerű Internet szabadon díjcsomagja, mely egyedülálló módon normál használat mellett korlátlan adatforgalmat nyújt, továbbra is elérhető 6.000 forintos havidíjért. Az első 1.000 vásárló két éves szerződéssel 1 forintért választhat a kiváló Internetezést biztosító, prémium eszközök (E272 modem, E172 stick és E870 adatkártya) közül, melyekkel a Vodafone közel teljes mobil szélessávú hálózatán elérhető villámgyors feltöltési sebesség, amivel a nagyobb e-mailek fényképek és videók is pillanatok megoszthatók.

A Vodafone nyári akciói nemcsak a boltokban, de a Vodafone weboldalán keresztül, a Vodafone Rendelőben is megrendelhetők. A Vodafone HSDPA-hálózata egyébként jelenleg 140 településen érhető, ami a lakosságra vetítve 50 százalék feletti arányt jelent. 134 településen pedig a vezetékesnél megszokott sebességnél gyorsabb feltöltést biztosító HSUPA is elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés