Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,5 millió forint a legjobb mobil fotóért

Kütyük

1,5 millió forint a legjobb mobil fotóért

10 ezer dollárt nyert az LG Viewtyful World fotópályázat első helyezettje – közel 21 ezer, LG Viewty-val készített képet küldtek be a jelentkezők.

Az LG kihirdette ˝Viewtyful World˝ névvel indított fotópályázatának eredményét. A nyertes, Marcelo Mol alkotása egy tükörben látható lányt ábrázol. A fotót a National Geographic magazinban közlik majd le egy LG Viewty hirdetés formájában, melyért Mol úr 10.000 amerikai dollárt (1,5 millió forint) kap.

˝Egyszerű, bájos és gyönyörű. Pusztán egy apró pillanat ennek a hölgynek az életében, de mégis egy őszinte és tartós momentum. A fotós egyenesen a szemlélő szívébe közvetíti ezeket az időtálló érzelmeket˝ – mondta Raymond Gehman az LG Viewtyful World zsűrije, aki egyben a National Geographic fotósa.

A Viewtyful World fotópályázatra a résztvevők április 8. és június 10. között küldhették be fotóikat három témában: ˝Night Scenes˝, ˝Retouch˝, ˝Moments˝. A nyolc hetes versenyt a Yahoo és a hozzá tartozó Flickr, valamint a Kelkoo támogatta a Natinal Geographic-kel együtt, mely utóbbi a világ mértékadó fotóriportereinek magazinja. A pályázatot rendkívüli érdeklődés övezte; a résztvevők a világhálón összesen 20.751 fotót küldtek be

˝Teljesen lenyűgözött a fotók kiváló minősége˝ – mondta Raymond. ˝A legnagyobb meglepetés számomra a ˝szívhez szóló pillanatokat˝ megörökítő képek mennyisége volt˝.

A pályázatot azzal a céllal indították el, hogy lehetőséget biztosítsanak az embereknek felderíteni mindennapjaik változatos helyszíneit, és újra felfedezni a világ csodáit. Az LG remélte, hogy ez a pályázat is inspirálja vásárlóit a környezetükben található szépségek felkutatására és digitális megörökítésére.

˝Elképesztő, hogy milyen sokan részt vettek a Viewtyful World fotópályázaton. A pályázat sikere is bizonyítja, hogy mennyire szeretik az emberek a fotózást és a gyönyörű képeket világszerte˝ – mondta Chang Ma, az LG Electronics Mobile Communications Company marketing csapatának vezetője. ˝Az LG Viewty sikerét követően arra törekszünk, hogy az eddigieknél is jobb kamerás telefonokat gyártsunk, így vásárlóink tökéletes képeket készíthetnek, bármerre járnak˝.

A mobilkommunikációs piacon óriási érdeklődés kíséri az LG Viewty-t, melyből európai bevezetése óta körülbelül 2 millió darabot adtak el a világ 60 országában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés