Connect with us

technokrata

T-Mobile Mix – egy kicsit ebből, egy kicsit abból

Kütyük

T-Mobile Mix – egy kicsit ebből, egy kicsit abból

Havidíjas előnyök és kiszámítható költségek a T-Mobile új Mix díjcsomagjával.

Július 1-jétől a T-Mobile bevezeti a Mix díjcsomagot, mely a számlás és kártyás előfizetések előnyeit egyesíti, azaz arra előfizetve elérhetők havidíjas kedvezmények, miközben a költségek előre pontosan tervezhetők. A Mix díjcsomag 2.750 forintos havi díja teljes egészében beszélgetésre, SMS vagy MMS küldésére, illetve internetezésre is igénybe vehető. Annak felhasználását követően azonban a további mobilozáshoz az egyenleget a Domino kártyások számára jól ismert módon – feltöltőkártyával, vagy elektronikus úton – kell feltölteni. A 2.750 forintos díj havonta fizetendő, és a fel nem használt összeg a következő hónapra nem vihető át.

A Mix díjcsomag számlás előfizetésként kedvező díjakat kínál, hálózaton belül minden időben 25, más belföldi hálózatba 35 forint egy percnyi hívás díja, emellett a hazai T-Mobile-osoknak 25 forintért küldhető SMS. A Mix díjcsomagra előfizetéskor a havidíjas akciós készülékárakkal vásárolható mobiltelefon, és a számlás ügyfelek számára elérhető kedvezmények és szolgáltatások jelentős része igénybe vehető. A Mix díjcsomaggal külföldön a Dominós roamingszolgáltatással azonos módon lehet mobilozni, így utazás előtt érdemes még Magyarországon aktiválni a roaming lehetőségét. A hívások az ilyenkor megszokott kóddal, illetve direkt roaming esetén hagyományosan, a hívószám tárcsázásával indíthatók.

A Mix díjcsomag új előfizetés vásárlása, vagy a Domino kártya havidíjas előfizetésre váltása esetén igényelhető, meglévő havidíjas csomagokból arra váltani nem lehetséges.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek