Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pofonegyszerű mobiltelefon a Pannonnál

Kütyük

Pofonegyszerű mobiltelefon a Pannonnál

Ezúttal fókuszban a kortalan mobilozás.

Magyarországon egyedülálló mobiltelefonnal jelentkezett a Pannon: a kifejezetten az ötven év felettiek igényeire kialakított Doro HandleEasy 326gsm segítségével az idősebb korosztály is részesülhet a gondtalan mobilhasználat nyújtotta előnyökből.


A Magyarországon kizárólag a Pannon kínálatában elérhető telefon elsősorban azokat célozza, akik számára nehezen kezelhetőek, rosszul láthatóak a ma az üzletekben kapható mobiltelefonok nyomógombjai és kijelzői. A készülék ideális megoldást nyújt mindazon ötven év felettieknek, akik szeretnék, hogy családjuk, barátaik könnyedén, bárhol és bármikor elérhessék őket, de erre eddig mobiltelefonon nem, vagy csak nehézkesen volt lehetőség. A készülék így tökéletes ajándék lehet a szülők, nagyszülők, idős rokonok számára is.

A Pannon bemutatótermekben kapható Doro HandleEasy 326gsm nagy nyomógombjaival, a kijelzőn jól látható karaktereivel, valamint a kézre álló gyorshívó gombokkal azok számára készült, akik a lehető legkönnyebben kezelhető készülékkel szeretnének telefonálni. Rendkívül letisztult, áttekinthető menürendszere, valamint az olyan megoldások, mint például a nyomógombok háttérvilágítása vagy a nagy teljesítményű kihangosító, mind hozzájárulnak a kényelmes használathoz.

˝A Pannon folyamatosan arra törekszik, hogy minél egyszerűbben használható szolgáltatásokat nyújtson, a Doro HandleEasy készülékkel pedig idősebb ügyfeleink is egyszerűbben telefonálhatnak majd˝ – mondta el Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ˝A mobiltelefon egyre inkább előtérbe kerül, mint a családon, ismeretségi körön belüli kapcsolattartás eszköze. A most bemutatott készülék segítségével ez a korosztály is gond nélkül beléphet a mobilosok táborába˝ – tette hozzá.

A készüléket a Pannon Budapesten az Astoriánál (Károly krt. 3/A.) és a Mammut bevásárlóközpontban (Lövőház utca 2.-6.), Budaörsön (Baross u. 165), Győrben (Kazinczy utca 5-7-9.), Debrecenben (Piac utca 1-3) és Pécsen (Széchenyi tér 8.) található bemutatótermei forgalmazzák. A telefon előfizetéssel, illetve pre-paid csomagban 6.990, illetve 19.980 forintba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés