Connect with us

technokrata

Pofonegyszerű mobiltelefon a Pannonnál

Kütyük

Pofonegyszerű mobiltelefon a Pannonnál

Ezúttal fókuszban a kortalan mobilozás.

Magyarországon egyedülálló mobiltelefonnal jelentkezett a Pannon: a kifejezetten az ötven év felettiek igényeire kialakított Doro HandleEasy 326gsm segítségével az idősebb korosztály is részesülhet a gondtalan mobilhasználat nyújtotta előnyökből.


A Magyarországon kizárólag a Pannon kínálatában elérhető telefon elsősorban azokat célozza, akik számára nehezen kezelhetőek, rosszul láthatóak a ma az üzletekben kapható mobiltelefonok nyomógombjai és kijelzői. A készülék ideális megoldást nyújt mindazon ötven év felettieknek, akik szeretnék, hogy családjuk, barátaik könnyedén, bárhol és bármikor elérhessék őket, de erre eddig mobiltelefonon nem, vagy csak nehézkesen volt lehetőség. A készülék így tökéletes ajándék lehet a szülők, nagyszülők, idős rokonok számára is.

A Pannon bemutatótermekben kapható Doro HandleEasy 326gsm nagy nyomógombjaival, a kijelzőn jól látható karaktereivel, valamint a kézre álló gyorshívó gombokkal azok számára készült, akik a lehető legkönnyebben kezelhető készülékkel szeretnének telefonálni. Rendkívül letisztult, áttekinthető menürendszere, valamint az olyan megoldások, mint például a nyomógombok háttérvilágítása vagy a nagy teljesítményű kihangosító, mind hozzájárulnak a kényelmes használathoz.

˝A Pannon folyamatosan arra törekszik, hogy minél egyszerűbben használható szolgáltatásokat nyújtson, a Doro HandleEasy készülékkel pedig idősebb ügyfeleink is egyszerűbben telefonálhatnak majd˝ – mondta el Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ˝A mobiltelefon egyre inkább előtérbe kerül, mint a családon, ismeretségi körön belüli kapcsolattartás eszköze. A most bemutatott készülék segítségével ez a korosztály is gond nélkül beléphet a mobilosok táborába˝ – tette hozzá.

A készüléket a Pannon Budapesten az Astoriánál (Károly krt. 3/A.) és a Mammut bevásárlóközpontban (Lövőház utca 2.-6.), Budaörsön (Baross u. 165), Győrben (Kazinczy utca 5-7-9.), Debrecenben (Piac utca 1-3) és Pécsen (Széchenyi tér 8.) található bemutatótermei forgalmazzák. A telefon előfizetéssel, illetve pre-paid csomagban 6.990, illetve 19.980 forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek