Connect with us

technokrata

15 helyett 50 GB adatforgalom a T-Mobile-osoknak

Kütyük

15 helyett 50 GB adatforgalom a T-Mobile-osoknak

Júliusban és augusztusban legalább kétszer többet internetezhetnek a magenta szolgáltató ügyfelei.

A T-Mobile legújabb akciójában a Net és Mobilinternet csomagok többségében, az azokat használó és azokra újonnan előfizető ügyfelek esetében egyaránt jelentősen – a legnagyobb csomagban például 50 GB-ra – megnöveli a havi díjban foglalt adatmennyiséget.

A szolgáltató szélessávú hálózata már 178 városban a lakosság 57 százaléka számára érhető el, és hónapról-hónapra jelentősen nő a mobilinternetet használó T-Mobile-osok száma. Az akcióban érintett Net és Mobilinternet csomagokat jelenleg használó, vagy a nyári hónapokban azokra előfizetők számára jó hír, hogy július 1-től augusztus 31-éig a havi díjban eredetileg foglalt adatmennyiség többszörösével internetezhetnek.

Az 5 GB-os Net és Mobilinternet csomagokban 12 GB, a 8 GB-os Net és Mobilinternet csomagokban 20 GB, a 15 GB-os Net és Mobilinternet csomagokban 50 GB lesz a havi díjban foglalt adatmennyiség. Az Aranytárskártyás Mobilinternet 2 GB csomagban 4 GB, míg a 10 GB-os csomagban 25 GB forgalmazható majd. Ennek nagyságát érzékelteti, hogy 1 GB-nyi adatforgalom átlagos (5 Kilobyte-os) szöveges e-mailekkel számolva közel 210 ezer e-mail elküldésére vagy 3.400 átlagos (300 Kilobyte-os) internetes oldal megtekintésére elegendő. A megnövelt adatmennyiség a következő hónapra nem vihető át, azonban júliusban és augusztusban automatikusan, külön kérés, vagy igénylés nélkül, előfizetéses és Dominós ügyfelek esetén egyaránt elérhető lesz. Az akciós időszak lejártával sem kell túlforgalmazástól tartani, mert a T-Mobile az internetes csomagjaiban foglalt adatmennyiség 50 és 100 százalékának felhasználásáról díjmentesen SMS-ben ad tájékoztatást.

A mobilinternetre júliusban előfizetők és arra 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozatot vállalók ráadásul 6 hónapon át fél áron netezhetnek, az 5 GB-os csomag havi díja például így fél éven át 2.895 forint, míg az Aranytárskártyás Mobilinternet Csomag 2 GB csomagé 1.450 forint. Mindkét csomag esetén 2 éves hűségnyilatkozattal a 7,2 Mbit/s sebességű web´n´walk USB Stick 0 forintért elvihető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle