Connect with us

technokrata

Online rendelő – anonim szaktanácsadással

Kütyük

Online rendelő – anonim szaktanácsadással

Egészségügyi közösségi portál – orvosi szakfelügyelettel.

A gyógyulást és a megelőzést egészen újfajta szemléletből megközelítő betegszoba.hu
közösségi portál az orvosiszótár.hu akvizícióját követően immár szakmai hátteret is kap, melynek köszönhetően az irányított tudás- és tapasztalat-megosztás orvosi felügyelettel zajlik az oldalon. A közösségi oldalon hírszolgálat, anonim szaktanácsadás, valamint kórházértékelő funkciók állnak a látogatók rendelkezésére.

„Nagyon örülök, hogy az orvosiszótár.hu szakmai vezetőjeként egy újabb olyan projektet képviselhetek, mely minden eddiginél nagyobb hatékonysággal válhat a beteg, gyógyulni vágyó emberek segítségére” – fogalmazott Dr. Papp András, a portál szakmai vezetője, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa. A portálon a napi aktuális, szakmailag ellenőrzött egészségügyi hírek mellett olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egyes betegségek kórtörténeteinek felvitelének lehetősége, illetve kórházértékelés, melynek célja a hazai egészségügyi intézményekről kialakult vélemények differenciálása, az egyes kórházakról szerzett tapasztalatok megosztása.

„Az első heteket követően napi átlag négyezer egyedi látogatót számlálunk és reményeink szerint ez a szám szolgáltatásaink és a tudásbázis folyamatos bővülésével párhuzamosan fog nőni.” fogalmazott Dr. Papp András. A virtuális orvosi rendelőben szakorvosoktól kérdezhetnek személyesen az olvasók, akik 24 órán belül megkapják a válaszokat. Mindezek mellett az orvosiszótár.hu oldalain belül Magyarország legnagyobb ingyenes internetes magyar-latin orvosi szótárát, BNO kód, E-szám és laboreredmény-keresőt találnak a felhasználók.

A betegszoba.hu – orvosiszótár.hu támogatója a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, felkért szakmai partnere a Magyar Orvosi Kamara.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek