Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung L700 – fémes mobil, széles rétegeknek

Kütyük

Samsung L700 – fémes mobil, széles rétegeknek

Íme a dél-koreai gyártó legújabb candybar mobiltelefonja.

A Samsung egy szingapúri telekommunikációs szakkiállításon rántotta le a leplet az SGH-L700 típusjelzésű újdonságról, mely nem más, mint egy a középkategóriás készülékek piacára szánt új mobiltelefon. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) telefon a mai elvárásoknak megfelelően nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA hálózatokban is használható, miközben vastagsága mindössze 12,8 milliméter.

A 2,1 colos képátlóval rendelkező és 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző 320×240 pixeles felbontású. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép 2 millió képpontot és egy LED-segédfényt tudhat magáénak, ezenkívül pedig érdemes elolvasni az optika melletti feliratot: 7,5-26,3 mm. Ha ez ugyebár optikai zoomot jelent, akkor érthetetlen, hogy az autofókusz miért maradt ki a kamerából.

Az ezüst, arany és pink változatokban készülő, 109 milliméter hosszú és 46 milliméter széles Samsung SGH-L700 kapcsán említést érdemel továbbá az RDS funkciós sztereó FM rádió, a microSD memóriakártyákkal bővíthető 30 MB-os integrált memória, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés