Connect with us

technokrata

Itt a legújabb Nokia Music

Kütyük

Itt a legújabb Nokia Music

A finn mobilgyártó kiadta zenei alkalmazásának legújabb kiadását.

A Nokiához az elmúlt időkben számos olyan felhasználói visszajelzés érkezett, mely szerint a mobiltelefonokon tárolt zenei állományok frissítése némileg túl van bonyolítva, és a procedúra rengeteg időt vesz igénybe. A felhasználók elmondták, hogy amennyiben a zenék frissítése egyszerűbb lenne, sokkal gyakrabban cserélgetnék a telefonjaikon tárolt digitális muzsikákat.

Ezen visszajelzések alapján a Nokia elkészítette a Nokia Music nevezetű PC-s alkalmazást, melynek segítségével rendkívül könnyen lehet rendszerezni, letölteni, másolgatni, grabbelni vagy éppen lejátszani a kedvenc zenéinket. A Microsoft új WPF technológiáját támogató és természetesen Nokia Music Store kompatibilis Nokia Music alkalmazás jelenleg egyébként még nincs teljesen készen: a május közepén debütált szoftver továbbra is fejlesztés alatt álló második béta verziója a Nokia Beta Labs oldalairól tölthető le. Az új verzió több mint 100 hibajavítást tartalmaz – a telepítőcsomag mérete mintegy 62 MB.

A Nokia Music jelenleg a következő telefonokat támogatja (ezeken a telefonokon már tesztelték a fejlesztők): Nokia N76, Nokia N78, Nokia N81, Nokia N82, Nokia N91, Nokia N95, Nokia N95 8GB, Nokia N96, Nokia 5220 XpressMusic, Nokia 5310 XpressMusic, Nokia 5610 XpressMusic, Nokia 6210 Navigator, Nokia 6220 classic, Nokia E66 és Nokia E71. A szoftver következő béta verziója előreláthatólag valamikor július végét követően fog megjelenni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek