Connect with us

technokrata

Vodafone: irány a Balaton!

Kütyük

Vodafone: irány a Balaton!

Egy év alatt közel 17-szeresére nőtt a Vodafone Internet forgalma a Balaton környékén.

A Vodafone júniustól elsősorban a nyaralóknak szeretne kedveskedni azzal, hogy egyre több várost kapcsol be hálózatába a Balaton és más nyári kirándulóhelyek környékén.

Jelenleg már 19 balatoni településen érhető el a vállalat vezeték nélküli internetes hálózata, míg július végére ez a szám várhatóan 28-ra emelkedik. A Balaton körül ráadásul már elérhető az akár 1,45 Mbit/s feltöltési sebességet biztosító HSUPA-rendszer, amivel bárki villámgyorsan feltöltheti nyaralási képeit, kedvenc videóit, hogy azokkal is megoszthassák a nyaralás élményét, akik otthon maradtak.

A Vodafone mobilinternetes szolgáltatása egyre népszerűbb az ügyfelek körében, hiszen június eleje óta mintegy 50 százalékkal nőtt a naponta eladott mobilinternetes-csomagok száma. A siker abban is megmutatkozott, hogy egy év alatt a Vodafone HSDPA-forgalma a Balaton környékén közel 17-szeresére növekedett.

A szolgáltatást a Vodafone ezen a héten Hévízen, Balatonőszödön és Vonyarcvashegyen is elindítja. Június eleje óta a következő Balaton-környéki települések és további kirándulóhelyek csatlakoztak a hálózathoz: Balatonalmádi, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszárszó, Balatonszentgyörgy, Badacsonytördemic, Balatonfenyves, Dorog, Eger, Esztergom, Orosháza, Salgótarján, Szántód, Százhalombatta, Taksony, Tata, Tihany, Tokaj, Velence és Zánka. A Vodafone HSDPA-hálózata jelenleg 131 településen érhető el az ország egész területén, ami a lakosságra vetítve 50 százalék feletti arányt jelent.

Emlékezetes, hogy a T-Mobile néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy a cég előfizetői a nyaralás során már összesen 21 Balaton-parti városban és községben élvezhetik a kényelmes böngészés és e-mailezés előnyeit. A magenta szolgáltató legutóbb Ábrahámhegyet és Balatonlellét fedte le gyors mobil nettel. A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózata jelenleg 173 településen, a lakosság 57 százaléka számára biztosít gyors mobil adatátvitelt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek