Connect with us

technokrata

iGO 8 – akár ingyenesen is frissíthető a régi iGO

Kütyük

iGO 8 – akár ingyenesen is frissíthető a régi iGO

Elindult az új Nav N Go webshop.

A Nav N Go Internetről elérhető új webshop rendszere lehetővé teszi, hogy az iGO My way felhasználók akár ingyen frissítsék szoftverüket a 3D-s Nav N Go iGO 8-ra.

A Nav N Go a korábbi iGO My way felhasználók számára lehetővé teszi, hogy akár ingyen frissítsék meglévő szoftverüket az új Nav N Go iGO 8-ra. A verziófrissítés csak Interneten keresztül, a my.navngo.com címen érhető el. A 3D-vel és számos új funkcióval felruházott új program azok számára érhető el ingyenesen, akik 2008-ban vásárolták teljes Európa térképpel forgalomba hozott iGO My way 2006 szoftverüket. Akik ennél korábban vették, azok mintegy bruttó 23.000 forintos áron frissíthetik az új verzióra programjukat. (A felhasználó a mindenkori napi EUR/HUF árfolyam szerinti 89 eurónak megfelelő forint árat fizeti.)

A Magyarország, illetve a Kelet-Európa térképes iGO My way 2006 felhasználók nem tudnak frissíteni a Nav N Go iGO 8-ra, mert memóriakártyájuk kapacitása nem elegendő az új 3D-s térképek tárolására. Számukra hamarosan ugyanitt kínál a cég térképfrissítéseket a 2006-os verzióhoz. Ugyanezt a térkép update-et végezhetik el azok is, akiknek PDA-ja technikai okból nem alkalmas a 3D-s program futtatására, vagy nem szeretnének áttérni az új szoftververzióra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle