Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Ördög Nóri és Balázs felfedte a titkot

Kütyük

Exkluzív: Ördög Nóri és Balázs felfedte a titkot

Az LG Secret mobiltelefon hazai bemutatóján két ismert személyiség is jelent volt.

Az LG ma délelőtt Budapesten is bemutatta legújabb mobiltelefonját, melynek egyébként nemzetközi bejelentése április végén volt. Az LG Secret (LG KF750) ultravékony készülékházában a tervezők egy 5 megapixeles kamerát helyeztek el. A felhasznált anyagok úgy védik a telefont, hogy az mindenkor megtartsa újszerű állapotát – mondták el az LG képviselői.

Mint ahogy az élet minden területén, a mobiltelefonokkal szemben is egyre növekednek és folyamatosan változnak az elvárások. Ma már nem pusztán egy használati eszközt látunk a telefonunkban, hanem egy olyan igényes kivitelű személyes tárgyat, amit mindig magunkkal hordunk és amelytől számos olyan funkciót várunk el, mely megkönnyítheti mindennapjainkat.

A rendezvényen Ördög Nóra és Sebestyén Balázs közreműködésével mutatták be a LG legújabb mobitelefonját, az LG Secretet. Balázs és Nóri azokról az elvárásaikról beszéltek, melyek számukra fontosak egy új telefon kiválasztásánál. Balázs elárulta, hogy számára elsődleges, hogy az általa választott modell csúcstechnikát képviselő funkciókkal rendelkezzen, míg Nóri a legújabb trendeket megtestesítő formatervezésre figyel fel. Mindeketten egyetértettek abban, hogy nagy előny, ha a készülék olyan anyagokból készül, amelyek még hosszú használat során is megőrzik telefonjuk szépségét.

˝Biztos vagyok benne, hogy az LG Secret elegánsan kivitelezett időtálló designja és napjaink leginnovatívabb mobiltechnológiája tökéletes választás lesz a kifinomult ízlésű magyar vásárlók számára. Remélem, hogy az LG Black Label széria előző két modelljéhez hasonlóan az LG Secret is sikertermék lesz Magyarországon˝ – mondta a sajtótájékoztatón Alan S. Song, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés