Connect with us

technokrata

Törölték az új csúcs Sony Ericssonokat?

Kütyük

Törölték az új csúcs Sony Ericssonokat?

A japán-svéd gyártó nehéz döntést kényszerült hozni.

Immár hosszú hónapok óta keringenek a neten különböző pletykák és kémfotók két vadonatúj Sony Ericsson készülék érkezése kapcsán. Egészen a múlt hét elejéig mindenki abban bízott, hogy a Sony Ericsson kedden, vagyis június 17-én jelenti be a Paris fejlesztési kódnevű P5-ös, illetve a BeiBei kódnevű G702-es készüléket, azonban erre végül is nem került sor. Emlékezetes, hogy a vállalat a múlt kedden többek közt olyan újdonságokat leplezett le, mint például a 8,1 megapixeles C905, vagy az F305-ös olcsó játékmobil.

Paris és BeiBei ügyben a legfrissebb fejlemény, hogy a Sony Ericsson állítólag mindkét modellt hirtelen törölte. A döntés hátterében vélhetően az áll, hogy piaci debütálásának időpontjában a P5 és a G702 vélhetően nem lett volna kellően versenyképes a rivális gyártók hasonló termékeivel. Egyébként több mint valószínű, hogy mindkét telefon nagyon közel állt a hivatalos bejelentéshez, hiszen már az FCC oldalain is felbukkantak, sőt már a hivatalos reklámfilmjeiket is elkészítette a cég.

A Sony Ericsson természetesen nem nyilatkozik olyan termékekkel kapcsolatban, melyek hivatalosan nem lettek bejelentve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle