Connect with us

technokrata

Kaparós sorsjegy – mobiltelefonokon

Kütyük

Kaparós sorsjegy – mobiltelefonokon

Ismét hódít a magyar kreativitás: nemzetközi elismeréssel jutalmazták a ˝Mobile Scratch Card˝ nevezetű mobilra tervezett kaparós sorsjegyet.

A tartalomszolgáltatók iparági szövetségének Mobile Content Awards gáláján a mobil marketing kategóriában az MFactory saját fejlesztésű terméke, a Mobile Scratch Card – azaz egy mobilra tervezett kaparós sorsjegy – nyerte el a második díjat (Silver Award). Az elismerés értékét növeli, hogy ezen a gálán a MFactory Zrt. elsőként kapott díjat a közép-kelet-európai tartalomszolgáltatók közül.

A tartalomszolgáltatók iparági szövetsége évente rendezi meg Londonban a Mobile Content Awards gálát, amelyre idén június 19-én került sor. A mobiloperátorok, emeltdíjas-, és tartalomszolgáltatók 8 kategóriában nevezhették a termékeiket, amelyeket egy szakmai zsűri az előszelekció után díjra jelölt. Az MFactory két saját fejlesztésű termékével is bekerült a ˝döntőbe˝: a ˝Best advertising or marketing service campaign˝ kategóriában a Mobile Scratch Card, a ˝Best entertainment and/or information service˝ mezőnyében pedig a vidUP + vidYOU elnevezésű termékek.

A Mobile Scratch Card (MSC), klasszikus kaparós sorsjegy mobilon. Az MSC játék (nyereményjáték, szerencsejáték) mellett marketing célokra (termék promóció, termékkel kapcsolatos közvélemény-kutatás, információgyűjtés felhasználói szokásokról) és adatbázisgyűjtésre is használható, ráadásul interaktív felhasználásra is lehetőséget ad. Az MSC felhasználóbarát termék, könnyen értelmezhető lépésekkel nem szokványos promóciókra ad lehetőséget, amely során könnyed, szórakoztató formában jut információhoz a szolgáltató és az ügyfél egyaránt.

˝Az MFactory Zrt. két évvel ezelőtt tudatos termékfejlesztésbe kezdett, amellyel a nemzetközi mobil tartalomszolgáltatói versenybe kívánt beszállni versenyképes termékekkel. Ez a szakmailag rangos díj igazolja erőfeszítéseinket. Büszke vagyok a csapatomra, akik ezeket a termékeket fejlesztették és azokra, akikkel ezeknek a termékeknek az értékesítését folytatjuk˝ – mondta el Malcsiner Péter, az MFactory ZRt. vezérigazgatója.

Az MFactory további díjra jelölt – saját fejlesztésű – termékei:
vidUP
A vidUP nemzetközileg is elismert videomegosztó és közösségépítő portál. A videofelvételek megosztásán túl a vidUP különlegességként 11 csatornából álló mobil tévéadását választva éjjel-nappal folyamatosan nézhetők a legérdekesebb videók. A felhasználók több kategóriából (vicces, házi videók, állatos, film, sztárok, zene, reklám, rajzfilm, sport, extrém, erotika) válogathatnak, és a vidUPra feltöltött videók linkjei bármikor elküldhetők az ismerősöknek. Akik viszont nem akarják megosztani a videóikat a nagyközönséggel, azok választhatják a nem publikus feltöltést, így csak azok férhetnek hozzá, akiket a feltöltő megjelöl.

vidYOU
A vidYOU a közösségépítést célozza meg. A mai webes közösségi portálokon népszerű funkciók itt is megtalálhatók: levelezés és üzenetváltás, saját adatlap készítése, képek és videók feltöltése (ezek a felhasználó igénye szerint kikerülhetnek a vidUP-ra is), videó üzenetek küldése egymásnak, fórum, blogírás, chat, társkeresés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák