Connect with us

technokrata

Szélsebes szörfözés a Balatonon – magenta színekben

Kütyük

Szélsebes szörfözés a Balatonon – magenta színekben

A T-Mobile ügyfelei a Balatonnál is egyre több településen internetezhetnek szélessávon.

A T-Mobile tovább bővítette szélessávú 3G/HSDPA-hálózatát, mely jelenleg 173 településen, a lakosság 57 százaléka számára biztosít gyors mobilinternetet. A legutóbb lefedett Balaton-parti települések között van Ábrahámhegy és Balatonlelle, így a nyaralás során már összesen 21 tóparti városban és községben élvezhetik a kényelmes böngészés és e-mailezés előnyeit a T-Mobile-osok.

Emellett Balatonfüreden, Balatonszemesen, Balatonszéplakon, Balatonszentgyörgyön, Balatonmáriafürdőn, Balatonfenyvesen, Balatonvilágoson, Balatonaligán, Badacsonytomajban és Tihanyban arra alkalmas telefonnal vagy modemmel a névleges 7,2 Mbps-os adatátvitel is elérhető, mely a gyakorlatban jellemzően 1,6 Mbps és 3,1 Mbps közötti letöltési, illetve 1,44 Mbps névleges feltöltési sebességet biztosít. Azaz az érintett településeken a 7,2-es HSDPA-nak, illetve a HSUPA-nak köszönhetően az internetezés, a letöltés, a file-ok és e-mailek küldése is sokkal gyorsabb.

Legutóbb, május végén a Vodafone számolt be balatoni fejlesztéseiről: a vörös szolgáltató ekkor Tihany, Balatonalmádi, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszárszó és Balatonszentgyörgy térségében honosította meg a HSDPA-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle