Connect with us

technokrata

Múzeumok Éjszakája: a mobil megmondja, milyen hosszú a sor

Kütyük

Múzeumok Éjszakája: a mobil megmondja, milyen hosszú a sor

A Budapesten immár hatodik, vidéken pedig negyedik alkalommal sorra kerülő Múzeumok Éjszakája főtámogatója az idei évben a Pannon.

A mobilcég első ízben tölti be a 2008. június 21-én megrendezendő, országos szinten 1.300 programot nyújtó és a várakozások szerint 270.000 főt megmozgató rendezvény főtámogatójának szerepét.

A Pannon és a művészetek kapcsolata nem új keletű: a mobilcég tevékenységében fontos szerepet tölt be a magyar kultúra értékeinek támogatása, melyről a Nemzeti Galériával fennálló hosszú távú együttműködése, valamint az a tény is tanúskodik, hogy a tavalyi évben kiemelkedő kultúratámogatói tevékenysége elismeréseként elnyerte a Summa Artium Kortárs művészetért díját.

A Múzeumok Éjszakáján a Pannon saját eszközeivel is segítséget nyújt az érdeklődőknek: a Pannon WAP oldalon az ügyfelek válogathatnak a programok és a helyszínek között, a félóránként frissülő Online Sorinfo szolgáltatással pedig tájékozódhatnak a különböző helyszíneknél tapasztalható sorok hosszáról is 4 jelentős budapesti múzeum esetében.

A Múzeumok Éjszakája hagyományosan az év legrövidebb éjszakájához, a Szent Iván napjához legközelebb eső szombaton nyílik meg, mely idén június 21-re esik. Budapesten 70, vidéken pedig 160 intézmény és helyszín kapcsolódik be az eseménybe.

˝A művészetek támogatása a Pannon társadalmi felelősségvállalási programjának szerves részét képezi. Vállalati kultúránk fontos része a kiválóság, a különleges teljesítmény és az időtálló minőség tisztelete, csakúgy, mint a maradandó értékeknek új generációk számára való átadása iránti elkötelezettség. Biztosak vagyunk benne, hogy a Múzeumok Éjszakája idén is nagy, országos siker lesz˝ – mondta el az esemény kapcsán dr. Majorosi Emese, a Pannon sajtó- és információs igazgatója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák