Connect with us

technokrata

Nokia: fókuszban a mobilhirdetések

Kütyük

Nokia: fókuszban a mobilhirdetések

A Nokia egyszerűsíti a mobilhirdetést a Nokia Hirdetési Szövetség elindításával.

A Nokia bejelentette a Nokia Hirdetési Szövetség elindítását, mely egyszerűbbé teszi a mobilhirdetéseket a márkahirdetők számára. A program egyesíti a vezető mobilmarketing megoldásokat – mint például a kuponokat, a helyfüggő targetálást és a képfelismerést – a legújabb technológiákkal, azért hogy a hirdetők még egyszerűbben érjék el és nyerjék meg a fogyasztókat. Így most már a különböző márkák együtt dolgozhatnak a Nokiával, hogy a Nokia Media Network-ön (Nokia Médiahálózaton) történő mobilhirdetés hatótávolsága és a legújabb mobiltechnológiák összekapcsolásával növelhessék kampányaik hatékonyságát.

˝A valóban integrált hirdetés megvalósításához elengedhetetlen, hogy a legnagyobb márkák hasznát vehessék egy sor mobilszolgáltatásnak. A Hirdetési Szövetség összegyűjti a leginnovatívabb technológiákat a piacon, és bizalmat alakít ki azokban a márkákban, melyek használni akarják őket˝ – mondta el Scott Heron, a Wunderman digitális szolgáltatásokért felelős igazgatója.

A Szövetség tagjai kapcsolatban állnak a Nokia Media Network-kel, ami lehetővé teszi, hogy a márkák egyetlen Nokia felhasználói felületen keresztül tervezzék, megvalósítsák és mérjék mobilhirdetési kampányaikat. Az induláskor vállalatok egész sora lett a szövetség igazolt tagja, beleértve az i-movot, a Mobile Acuity-t, a Mobiqá-t, és a uLocate-et, míg számos további tag a tesztelés fázisában van. Az autóipartól kezdve a szórakoztatóiparig több vezető márka épített fel kampányokat a Nokia Hirdetési Szövetség segítségével.

˝Ahhoz, hogy a mobil üzletágban sikereket érjünk el, sokkal többre van szükség, mint csupán egy bannerre. A márkáknak lehetőségük van intenzív és lebilincselő élményeket nyújtani a felhasználóknak. A szövetség hozzáférhetővé tesz a márkák számára egy sor új mobilhirdetési élményt egyetlen hivatalos kereskedőtől˝ – nyilatkozta Mike Baker alelnök, a Nokia Interaktív Hirdetésért felelős vezetője.

A Nokia Interaktív Hirdetés mindazt nyújtja a márkák számára, amire szükségük van ahhoz, hogy összekapcsolódjanak a mobilfelhasználókkal és megnyerjék őket. Például:
– A Nokia Media Network, melynek segítségével több millió mobilfelhasználó érhető el a több mint 100 kiemelt mobil-kiadón, szolgáltatón, és a Nokia tulajdonain történő hirdetésen keresztül.
– A Nokia Interaktív Megoldások, mely nagy hatásfokú mobilkampányokat hoz létre a márkák részére: a bannerektől kezdve, a mobil internetoldalakon és a helymeghatározókon keresztül a mobilkuponokig, valamint a click-to-call és egyéb fejlett mobiltechnikáig.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák