Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős, de kamera nélküli új Sony Ericsson

Kütyük

Érintőkijelzős, de kamera nélküli új Sony Ericsson

Van szerencsém bemutatni a Sony Ericsson G700 egyszerűsített, új kiadását.

A Sony Ericsson a februári Mobil Világ Kongresszuson rántotta le a leplet a középkategóriás smartphone-ok piaci szegmensébe szánt Sony Ericsson G700-ról, mely tulajdonképpen egy szűkített szolgáltatáskörű Sony Ericsson G900. No, most ennek a G700-nak jelent meg egy újabb, még egyszerűbb változata: a G700 Business Edition tulajdonképpen nem más, mint egy kamera nélküli G700-as készülék. Business Edition ide, vagy oda, az üzleti felhasználók számára oly fontos Wi-Fi sajnos nem került bele a telefonba.

Az újdonság Symbian operációs rendszerre épül, és természetesen UIQ felhasználói interfészt használ. A Sony Ericsson G700 Business Edition egyébként egy teljesen hagyományos (candybar) kialakítású, mindössze 99 gramm tömegű készülék, mely 106 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 13 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,4 colos képátlójú TFT display gondoskodik, mely elsősorban 262 ezer színárnyalatáról, illetve 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról ismerszik meg. Összehasonlításképp, a Nokia N82-ben ugyancsak 2,4 colos LCD található, az N95-ben és az N95 8 GB-ban pedig 2,6, illetve 2,8 colos kijelző teljesít szolgálatot. Az említett Nokia telefonoktól eltérően azonban a G700 kijelzője érintésérzékeny, mely adott esetben jelentős mértékben megkönnyítheti a használatot.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) és elsősorban az ázsiai piacokra szánt Sony Ericsson G700 Business Edition belső memóriája 160 MB-os kapacitással bír és Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. A GPRS és UMTS adatátvitel adott, ellenben az EDGE és a HSDPA sajnos kimaradt az egyébként Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis telefonból. A Wi-Fi kontroller továbbra is a G900-as nagytesó kiváltsága.

A szürke színű (Mineral Grey), sztereó FM rádiós (RDS) Sony Ericsson G700 Business Edition egy feltöltéssel maximum 380 órás készenlétet, illetve 12 órás beszélgetési időt képes biztosítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák