Connect with us

technokrata

Élőfotós bemutató: Sony Ericsson K330 – egyszerű kamerás mobil

Kütyük

Élőfotós bemutató: Sony Ericsson K330 – egyszerű kamerás mobil

A Sony Ericsson mostani termékbemutató sajtótájékoztatóján nem csak 8 megapixeles és drága, hanem kisebb tudású és széles rétegek számára elérhető új modellek is jelen voltak.

Az egyik ilyen újdonság nem más, mint a Sony Ericsson K330i. Az alsó kategóriában hadrendbe állítandó készülék candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkezik, 100 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 12 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 75 grammot nyom.

A Gold on Black és Green on Black színváltozatokban készülő újdonságban egy 1,7 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban 128×160 pixeles felbontásáról, illetve 65 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Érdekesség, hogy a kijelző akár elemlámpaként is funkcionálhat, ilyenkor az LCD extra nagy fényerőre kapcsol. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modul 0,3 megapixeles (VGA) felbontással bír, a belső (nem bővíthető) memória pedig 10 MB kapacitású.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Sony Ericsson K330i kapcsán említést érdemel még a GPRS adatátvitel, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a Bluetooth támogatás, az 1.000 férőhelyes névjegyzék, a 450 darabos SMS memória, a sztereó FM rádió, a maximum 7 órás beszélgetési idő, illetve a legfeljebb 300 órás készenlét. A piacon a harmadik negyedévben debütáló készülék ára hazánkban körülbelül 20 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle