Connect with us

technokrata

Ingyenes SMS küldés – indul a Vodafone webSMS

Kütyük

Ingyenes SMS küldés – indul a Vodafone webSMS

A Vodafone Magyarország elindítja exkluzív Mobilmarketing Programját: első szolgáltatása az ingyenes webSMS.

WebSMS szolgáltatást indít júniustól a Vodafone Magyarország, melynek segítségével a szolgáltató bármely ügyfele a www.vodafone.hu internetes oldalról díjmentesen küldhet SMS-eket más Vodafone-os előfizetők mobiltelefonjára. A Vodafone webSMS szolgáltatás a Vodafone Magyarország kísérleti szolgáltatása. A Vodafone által biztosított hirdetési programhoz a szolgáltatás indulásával egy időben bejelentett exkluzív Mobilmarketing Programon keresztül csatlakozhatnak a mobilos közösség elérése iránt érdeklődő vállalatok.

A Vodafone webSMS használata díjmentes. A szolgáltatás regisztrációhoz kötött, melynek során a felhasználó hozzájárul az általa megadott adatai marketingcélú felhasználásához. A regisztráció során megadott személyes adatokat a Vodafone a felhasználó számára érkező promóciós üzenetek és hirdetések szűrésére, személyre szabására használja fel.

Az új szolgáltatással egy időben indul a Vodafone Magyarország exkluzív Mobilmarketing Programja is, mely a Vodafone webSMS szolgáltatás hirdetési felületei mellett mobilwebes, SMS-es és mobiltartalomhoz kötött megjelenéseket is elérhetővé tesz. A programban résztvevő márkák így a mobilmarketing adta lehetőségeket integrált módon használják fel kommunikációs kampányaik során: míg a Vodafone ügyfelei a hirdetések megjelenésének köszönhetően új és/vagy kedvezőbb árú (esetenként ingyenes) szolgáltatásokkal találkozhatnak, a hirdető márkák interaktív környezetben, esetenként saját tartalommal érik el célközönségüket.

A magyar piacon egyedülálló kezdeményezésben jól ismert és népszerű márkák vesznek részt: a Mobilmarketing Program szakmai támogató partnere az Omnicom Media Group, míg az első mobilhirdetések a Citroën, Coca-Cola, Nivea egyes márkáihoz és az OTP Bank termékeihez kapcsolódnak majd.

A Vodafone webSMS szolgáltatással elküldött SMS az SMS-t fogadó fél mobil telefonján úgy jelenik meg, mintha azt a felhasználó mobiltelefonjáról küldték volna. A Vodafone júniusban 50 darab, júliusban és augusztusban havi 20-20 darab SMS díjmentes elküldését biztosítja ügyfeleinek. SMS küldés egyszerre csak egy címzettnek lehetséges. Egy SMS-ben maximálisan 160 karakter küldhető el, ebből 120 áll a felhasználó szabad rendelkezésére. A maradék 40 karakterben a Vodafone a webSMS szolgáltatás használatára vonatkozó információt jelenít meg az SMS-ben. Az üzenetküldés kényelmesebbé tétele érdekében 100 férőhelyes telefonkönyv rögzítésére is lehetőség van. A webSMS szolgáltatásra szóló regisztráció bármikor díjmentesen megszüntethető, valamint ugyancsak díjmentes lehetőség adott a webSMS-ről küldött SMS üzenetek fogadásának letiltására is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek