Connect with us

technokrata

Exkluzív fotógaléria: Sony Ericsson F305 – mozgásszenzoros játékmobil olcsón

Kütyük

Exkluzív fotógaléria: Sony Ericsson F305 – mozgásszenzoros játékmobil olcsón

Divatos szétcsúsztatható kialakítás, 2 megapixeles kamera, fejlett játékvezérlő funkciók, alacsony ár – kell ennél több a fiataloknak? Élőfotós bemutató a vadonatúj Sony Ericsson F305-ről.

A Sony Ericsson egy új mobiltelefon termékkategóriát kíván létrehozni: a japán-svéd gyártó a vadonatúj F sorozatban olyan új készülékeket fog piaca dobni, melyek lényege a ˝Fun˝, vagyis a szórakoztatás. Az új termékcsalád első tagja a ma délelőtt bejelentett Sony Ericsson F305, mely újdonság típusjelzéséből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy alsó-középkategóriás modellhez van szerencsénk. A telefont a budapesti sajtórendezvényen Németh Viktor, a Sony Ericsson hazai képviseletének kereskedelmi vezetője mutatta be – a felvételeken látható SE123 típusjelzés senkit ne tévesszen meg, ez itt tényleg az F305-ös modell (SE123 jelölésekkel a prototípusokon szoktunk találkozni).

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) F305 a Sony Ericsson első olyan készüléke, mely úgynevezett Motion Gaming kompatibilis. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a játékok irányításához nem feltétlenül kell gombokat nyomogatnunk (pedig a kijelző fölé is került kettő), hanem ehelyett elegendő egyszerűen a megfelelő irányba döntögetni és mozgatni a telefont. Egy tekés játékban például a golyó elgurításhoz hasonló mozdulatot kell végezni a telefonnal, mintha ténylegesen elgurítanánk egy tekegolyót, egy horgász ˝szimulátorban˝ pedig úgy kell mozgatni a mobilt, mintha egy normál horgászbotot lendítenénk be. A telefonnal egyhuzamban maximum 8 órán keresztül játszhatunk (Bluetooth-on akár multiplayerben is), ha pedig lemerülőben az akksink, gyorsan bevethetjük a külön megvásárolható ˝pótenergiát˝, vagyis a Sony Ericsson Power Pack CPP-100-at.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek