Connect with us

technokrata

Divatos kavicsmobil nyomott áron

Kütyük

Divatos kavicsmobil nyomott áron

Nem éppen friss készülék, de mind a mai napig divatos a formája.

A Motorola a közelmúltban jelentette be az U9-es és U3-as kavicsmobilokat, melyeknek a gyártó most úgy kíván némi helyet készíteni a piacon, hogy U6-os legelső, 2005-ben debütált kavicsmobilját rendkívül nyomott áron kínálja. A Motorola boltokban a kártyafüggetlen PEBL U6-os készülék most mindössze 18.900 forintba kerül.

Motorola PEBL U6
A 87 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, 20 milliméter vastag és mintegy 110 gramm tömegű telefon elsősorban hívófél kijelzésre szánt külső kijelzője hosszanti elrendezést kapott és 96×32 pixeles felbontással bír. A TFT technológiájú belső fő kijelző 176×220 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége pedig 262 ezer színárnyalat megjelenítését teszi lehetővé.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű Motorola PEBL U6 többek közt WAP böngészőt, MMS támogatást, IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazást, Java szoftvereket, többszólamú csengőhangokat, valamint Bluetooth kontrollert és GPRS támogatást is kapott, az ötletes nyitómechanizmusról már nem is beszélve. A belső memória 5 MB kapacitású és sajnos nem bővíthető, a kamera pedig 0,3 megapixeles (VGA) felbontással bír.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák