Connect with us

technokrata

Sony Ericsson F305: mozgásérzékelős játékmobil

Kütyük

Sony Ericsson F305: mozgásérzékelős játékmobil

Friss információk és fotók érkeztek a várhatóan holnap debütáló új Sony Ericsson telefonról.

A Sony Ericsson egy új mobiltelefon termékkategóriát kíván létrehozni: a japán-svéd gyártó a vadonatúj F sorozatban olyan új készülékeket fog piaca dobni, melyek lényege a ˝Fun˝, vagyis a szórakoztatás. Az új termékcsalád első tagja várakozások szerint a Sony Ericsson F305 lesz, mely újdonság típusjelzéséből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal egy alsó-középkategóriás modellhez van szerencsénk.

Az F305 a Sony Ericsson első olyan készüléke, mely úgynevezett Motion Gaming kompatibilis. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a játékok irányításához nem feltétlenül kell gombokat nyomogatnunk, hanem ehelyett elegendő egyszerűen a megfelelő irányba döntögetni és mozgatni a telefont. Alaphelyzetben egyébként a következő játékok találhatók meg a készüléken: Bowling, Bass Fishing, Jockey.

A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező, kompakt kialakítású Sony Ericsson F305 egész pontosan 96 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 14,6 milliméter vastag, a mérlegen pedig 97,5 grammot nyom. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző nem túl izgalmas, hiszen a 2 colos képátlójú és 18 bites színmélységű display mindössze 176×220 pixeles felbontású. Egy 3D grafikájú játékokra kihegyezett telefonba igazán tehetett volna a gyártó egy QVGA kijelzőt, bár a relatíve gyenge kijelzőért némileg kárpótol majd bennünket a kedvező ár.

A 10 MB-os belső memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, az USB 2.0 interfész, a dupla hangszóró, a sztereó FM rádió, illetve a TrackID funkció. A piacon valamikor a harmadik negyedévben debütáló Sony Ericsson F305 fehér (Polar White) és fekete (Mystic Black) változatokban lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák