Connect with us

technokrata

Kémfotók: 8 megapixeles Sony Ericsson mobil

Kütyük

Kémfotók: 8 megapixeles Sony Ericsson mobil

Íme néhány friss kémfotó a Sony Ericsson holnap délelőtti sajtórendezvényének egyik főszereplőjéről.

A C905 (Shiho) esetében a hátsó elhúzható lencsevédő mögött immár nem holmi 5 megapixeles, hanem egy 8 megapixeles képérzékelő teljesít szolgálatot. Jól tudjuk, hogy a magas pixelszám önmagában véve még édes kevés a sikerhez, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a gyakorlatban hogyan teljesít majd az fényképezőgép modul. A xenon- és LED-vakut egyaránt felvonultató kamera kapcsán említést érdemel még az autofókusz, az arcfelismerés, a képstabilizátor, az intelligens kontrasztállítás, illetve a beépített GPS által lehetővé tett geotagging funkció.

A TFT technológiájú kijelző 2,4 colos képátlóval és QVGA felbontással bír, de a telefon képe a TV-kimenetnek köszönhetően akár hagyományos televíziós készüléken is megtekinthető. A 104x49x18 milliméter méretű és 136 gramm tömegű készülék kapcsán említést érdemel még az UMTS/HSDPA támogatás, a Bluetooth 2.0 és USB 2.0 kompatibilitás, illetve a Wi-Fi adatátvitel.

A fekete, ezüst és arany változatokban érkező Sony Ericsson C905 gyári alapcsomagjában többek közt egy 2 GB-os Memory Stick Micro (M2) memóriakártya is fellelhető lesz. A kereskedelmi forgalmazás 2008 utolsó negyedévében kezdődik majd meg – a várható ár egyelőre ismeretlen. A hivatalos bemutatásig már csak néhány óra van hátra, a holnapi sajtórendezvényről természetesen részletes, fényképes beszámolóval jelentkezünk majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák