Connect with us

technokrata

Bemutató: Nokia E66 és E71 – hivatalosan!

Kütyük

Bemutató: Nokia E66 és E71 – hivatalosan!

Egyszerű e-mail: a Nokia bemutatott két új, személyes és üzleti e-mailekre optimalizált Eseries készüléket. A vékony és stílusos Nokia E71 és a szétcsúsztatható Nokia E66 okostelefonok egyszerű hozzáférést kínálnak egy sor e-mail megoldáshoz, beleértve a Microsoft Exchange-t is.

A Nokia ma végre hivatalosan is bemutatta a Nokia E71-et és a Nokia E66-ot – a legújabb e-mailre optimalizált készülékeket, a Nokia Eseries termékskálájából. A letisztult Nokia E71, melyen teljes QWERTY billentyűzet található, és a stílusos, szétcsúsztatható Nokia E66 egyszerűen mobilizálja a személyes, vagy üzleti üzenetküldést, többek között a Microsoft Exchange alkalmazást, a világ legszélesebb körben használt vállalati levelezőprogramját. Mindkét készülék várhatóan júliustól lesz kapható a kulcspiacokon, adók és járulékok előtti 350 eurós (85 ezer forint) kiskereskedelmi áron.

˝A Nokia E71 és a Nokia E66 készülékeket a mobil életstílusban vezető felhasználóknak tervezték, akik gyors és egyszerű hozzáférést szeretnének a személyes- és munkahelyi e-mailjeikhez. Mindkét készülékkel követtük a fogyasztói visszajelzéseket, azaz a naptár és a névjegyek funkciókat egy gombnyomással elérhetővé tettük˝ – mondta el Soren Petersen, a Nokia készülékekért felelős szenior alelnöke. ˝Ugyanilyen fontossággal bír, hogy az emberek minőségi kidolgozású készülékeket szeretnének, melyeket ugyanolyan nagyszerű használni, mint amilyen kellemesek a szemnek. A rozsdamentes acélt választottuk a készülékek fő alapanyagának, mely további erőt és eleganciát kölcsönöz nekik. Ezen felül, a Nokia E71 és a Nokia E66 készülékek mindazon multimédiás sajátosságokat is magukban hordozzák, melyekre az emberek vágynak˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle