Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil TV: foci EB közvetítések telefonon

Kütyük

Mobil TV: foci EB közvetítések telefonon

A foci EB legizgalmasabb találkozóiról akkor sem kell lemaradnunk, ha éppen nincs a közelünkben televíziós készülék.

Emlékezetes, hogy a T-Mobile tavaly év végén indította be Mobil TV szolgáltatását, mely havi 1.900 forint ellenében tizenkét TV-csatorna teljes műsorát hozza el a mobiltelefonunkra, havi 10 órán keresztül. A szolgáltatás bevezető kampányában február végéig ez a 10 óra 20 órára nőtt, most pedig a foci EB kapcsán ismét 20 órán keresztül TV-zhetünk havi 1.900 forintért.

A T-Mobile Mobil TV segítségével a következő adások nézhetőek mobilon: m1, m2, DunaTv, HírTV, ATV, VIVA, MTV Music, National Geographic, Jetix, Eurosport, Eurosport 2 és a Story TV műsorai közül. A szolgáltatás a T-Mobile t-zones vagy a web´n´walk portáljainak Mobil TV rovatában, illetve néhány készülék menüjéből (például Nokia 6120 classic) egy ikon segítségével közvetlenül is elérhető. Emellett a 17123-as számra a MOBILTV kódot ingyenes SMS-ben elküldve, majd a válaszüzenetben kapott linkre kattintva a Mobil TV rovat azonnal elérhető.

A havi díjban foglalt 10 (akciósan 20) óra felhasználását követően természetesen a tévéadások változatlanul nézhetők. Ilyen esetben másodperces számlázás mellett, percenként 29 forintos percdíjjal érhetők el a TV-csatornák. (Megjegyzendő, hogy ez a Mobil TV szolgáltatás még nem DVB-H alapokon nyugszik).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés