Connect with us

technokrata

Kütyük

Itt a MobileMe

E-mail, hálózati címtár és naptár iPhone és iPod touch készülékekhez, Mac és PC számítógépekhez.

Az Apple a WWDC 2008 fejlesztői konferencia megnyitóján MobileMe néven bemutatta új Internet-alapú szolgáltatását, mely azonnali e-mail, hálózati címtár és naptár megoldást kínál iPhone és iPod touch készülékekhez, Mac és PC számítógépekhez. A MobileMe ezenkívül elegáns, reklámoktól mentes on-line alkalmazásokat is kínál, melyek az asztali számítógépek programjainak kényelmét biztosítják, bármilyen modern webböngészőben használva. A MobileMe programok között e-mail, hálózati címtár és naptár található, valamint on-line galéria a digitális fényképek megosztásához és bárhonnan elérhető online tárhely.

A MobileMe e-mail postafiókokban az összes mappa, levél és állapotjelző azonos formában látható és használható az iPhone és iPod touch készülékeken, valamint Mac és PC számítógépeken is, azonos funkciókkal, billentyűzet parancsokkal. A rendszer által kezdeményezett (˝push˝) szolgáltatásoknak köszönhetően az e-mail üzenetek késedelem nélkül érkeznek meg, a naptár és címtár bejegyzések folyamatos naprakészen tartása is biztosított, a felhasználó összes mobil és asztali készülékén egyszerre. A szolgáltatás jól együttműködik az iPhone és az iPod touch natív programjaival, PC-n a Microsoft Outlook szoftverrel, Mac OS X gépeken a Mail, Address Book és iCal programokkal, valamint a MobileMe web-alapú alkalmazásokkal.

A MobileMe web-alapú alkalmazások nem tartalmaznak hirdetéseket, az asztali számítógépek operációs rendszereihez hasonló ˝húzd-és-dobd˝ felhasználói felületet biztosítanak, sőt akár a gyorsbillentyűk használatát is támogatják. A MobileMe bárhonnan hozzáférést biztosít a felhasználó naptárához és címtárához, valamint a 20 GB online tárterületnek köszönhetően lehetőséget ad fényképek és más dokumentumok gyors és kényelmes megosztására.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek