Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kütyük

Itt a MobileMe

E-mail, hálózati címtár és naptár iPhone és iPod touch készülékekhez, Mac és PC számítógépekhez.

Az Apple a WWDC 2008 fejlesztői konferencia megnyitóján MobileMe néven bemutatta új Internet-alapú szolgáltatását, mely azonnali e-mail, hálózati címtár és naptár megoldást kínál iPhone és iPod touch készülékekhez, Mac és PC számítógépekhez. A MobileMe ezenkívül elegáns, reklámoktól mentes on-line alkalmazásokat is kínál, melyek az asztali számítógépek programjainak kényelmét biztosítják, bármilyen modern webböngészőben használva. A MobileMe programok között e-mail, hálózati címtár és naptár található, valamint on-line galéria a digitális fényképek megosztásához és bárhonnan elérhető online tárhely.

A MobileMe e-mail postafiókokban az összes mappa, levél és állapotjelző azonos formában látható és használható az iPhone és iPod touch készülékeken, valamint Mac és PC számítógépeken is, azonos funkciókkal, billentyűzet parancsokkal. A rendszer által kezdeményezett (˝push˝) szolgáltatásoknak köszönhetően az e-mail üzenetek késedelem nélkül érkeznek meg, a naptár és címtár bejegyzések folyamatos naprakészen tartása is biztosított, a felhasználó összes mobil és asztali készülékén egyszerre. A szolgáltatás jól együttműködik az iPhone és az iPod touch natív programjaival, PC-n a Microsoft Outlook szoftverrel, Mac OS X gépeken a Mail, Address Book és iCal programokkal, valamint a MobileMe web-alapú alkalmazásokkal.

A MobileMe web-alapú alkalmazások nem tartalmaznak hirdetéseket, az asztali számítógépek operációs rendszereihez hasonló ˝húzd-és-dobd˝ felhasználói felületet biztosítanak, sőt akár a gyorsbillentyűk használatát is támogatják. A MobileMe bárhonnan hozzáférést biztosít a felhasználó naptárához és címtárához, valamint a 20 GB online tárterületnek köszönhetően lehetőséget ad fényképek és más dokumentumok gyors és kényelmes megosztására.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés