Connect with us

technokrata

Új mobil e-mail megoldás a Vodafone-tól

Kütyük

Új mobil e-mail megoldás a Vodafone-tól

Június 12-től, azaz mától a Vodafone a BlackBerry új mobil megoldását kínálja a kis- és középvállalati szegmens számára, BlackBerry Professional néven.

Az új szolgáltatás előnye, hogy támogatja a vállalati hálózatokban gyakori levelezőrendszereket (Microsoft Exchange és IBM Lotus Domino) akár 30 mobil e-mail felhasználó számára is. Az új ajánlat egyedi megoldása, hogy az e-mail szerverre közvetlenül installálható, nincs szükség külön szerver gépre, mégis kiemelt biztonságot, ellenőrzési lehetőséget és teljesítményt kínál. A varázsló segítségével könnyen telepíthető, az egyedileg a kis- és középvállalatok igényeihez kifejlesztett felhasználói felülettel pedig rendkívül egyszerűen kezelhető.

A Vodafone jelenleg elérhető valamennyi BlackBerry ajánlatának előnye, hogy egy készülékkel egyszerre férhetünk hozzá e-mailjeinkhez (akár 10 különböző e-mailcímmel, amelyek különböző postafiókba érkeznek), használhatjuk normál mobiltelefonként, de folyamatosan nálunk van a naptárunk, kontaktlistánk, sőt egy fényképezőgép és médialejátszó is. Így bárhol is legyünk, minden fontos e-mail utolér, és mindent szinte azonnal el tudunk intézni, nem kell várni, míg visszaérünk számítógépünkhöz. A BlackBerry készüléken emellett megtekinthetők a levelek csatolmányai is, például Microsoft Word, Excel, PowerPoint dokumentumok, PDF-ek ,vagy akár képek is.

A tömörített adatforgalomnak köszönhetően külföldön is relatíve alacsonyak a használat költségei. Az ajánlat jelenleg a Vodafone kiemelt ügyfelei számára érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle