Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: 3 kör Talma mögött a Hungaroringen – félelem, hit, élvezet

Kütyük

Exkluzív: 3 kör Talma mögött a Hungaroringen – félelem, hit, élvezet

A világbajnok mögött ültem. A Hungaroringen. Egy motoron. Egy nagyon gyors motoron – fényképes élménybeszámoló.

A történet egy verőfényes április végi napon kezdődött, amikoris részt vettem az LG és a T-Mobile közös sajtótájékoztatóján: a Hungaroring boxutcájában tartott rendezvényen debütált a kizárólag a hazai T-Mobile-nál kapható LG Viewty Talmácsi Edition készülék.

A Talma vonatkozású háttérképekkel és csengőhangokkal felvértezett készüléken többek közt egy videó is megbújik: ez a felvétel egy a Talmácsi bukósisakjára rögzített Viewty mobillal készült, és azt hivatott bemutatni, hogy mennyire durva egy Talma kör a mogyoródi aszfaltcsíkon. Akkor még nem is sejtettem, hogy mindezt az élményt egyszer majd élőben is lehetőségem lesz megismerni, de végül is egy kis szerencsével összejött a dolog.

Vasárnap délelőtt még a TV-ben figyeltem, hogy a barcelonai versenyen hogyan küzdi fel magát Talmácsi Gábor a dobogó harmadik helyére, tegnap délután pedig ott lehettem ennek az abszolút közvetlen, jó kedélyű sportembernek a közvetlen közelében. Olyan közel voltam hozzá, hogy csak a bőrruha választott el minket egymástól, a közelség növeléséről pedig maga a fizika gondoskodott. Történt ugyanis, hogy Gábor engem, és két másik újságíró kollégámat elvitt egy kis adrenalin pumpaként funkcionáló motorozásra, a magyar motorsport Mekkájában, a Hungaroringen.

Mivel életemben ezt megelőzően csak egyetlen egyszer ültem motoron (természetesen akkor is utasként), enyhén remegő lábakkal pattantam fel a dübörgő hangú V2-es motorra, egy 1.000 köbcentis Apriliára. Talma a motorozás előtt csak annyit mondott, hogy engedjem el magamat, ne foglalkozzam semmivel, a dolgom pedig csak annyi, hogy gyorsításkor szorítsam őt jó erősen, fékezéskor pedig támaszkodjak a tankra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés