Connect with us

technokrata

Strapabíró új Motorola okosság

Kütyük

Strapabíró új Motorola okosság

A Motorola bejelentette legújabb, MC75 típusjelzésű vállalati digitális asszisztensét (Enterprise Digital Assistant, EDA).

Az MC75 EDA segítségével a vállalkozások javíthatják dolgozóik termelékenységét és hatékonyságát, csökkenthetik az üzemi költségeket és a hibák, tévedések számát. Az egyidejű hang- és adatátvitel, a GPS-alapú navigáció és a beépített kamerával végezhető dokumentum-rögzítés segítségével pedig tovább növelhetik ügyfeleik elégedettségét.

Az MC75 a nagy sebességű hang- és adatátviteli szolgáltatásokat a HSDPA és a CDMA-EVDO Rev. A vezeték nélküli távközlési szabványokon alapuló 3G hálózatokhoz kapcsolódva kínálja. A 802.11a/b/g szabványú Wi-Fi rádióval, éles képet nyújtó, színes VGA kijelzővel és 2 megapixeles, autofókuszos digitális fényképezőgéppel felszerelt, a fizikai igénybevételnek is ellenálló kivitelű vállalati digitális asszisztens az első olyan mobil számítógép, mely többféle 3G WAN hálózati szabvánnyal is kompatibilis, és jó minőségben képes képeket, dokumentumokat és aláírásokat rögzíteni, valamint az egy- és kétdimenziós vonalkódokat is olvassa. A valós idejű LAN és WAN kommunikáció és a fejlett adatrögzítési szolgáltatások korábban ismeretlen kombinációja lehetővé teszi, hogy a vállalkozások javítsák a dolgozók tevékenységének automatizálását, csökkentsék az adatátviteli hibák számát, és helyszíntől függetlenül növeljék a termelékenységet.

Az MC75 lehetővé teszi a mobil dolgozókat foglalkoztató globális vállalatok számára a műveletek egyetlen mobil készülék használatával történő szabványosítását, ami jelentősen leegyszerűsíti a több hálózaton működtetett többféle készülékre jellemző, jelentős support-igényű, költséges és bonyolult technológiai környezetet. Az egyedülálló koncepción alapuló, és a hagyományos fogyasztóknak szánt okostelefonok, vagy PDA-k életciklusát jóval meghaladó életciklussal rendelkező MC75 a Motorola Mobility Services Platform közbeiktatásával egyetlen készülékben kínálja a vezeték nélküli kapcsolódás, a célszerű működés és a menedzselhetőség lehetőségét. Az ebből eredő tőke- és üzemiköltség-megtakarítás és a dolgozók termelékenységének növekedése minden vállalkozás számára garantálja a beruházás értékének maximalizálását.

Az MC75-ben egy Intel XScale PXA270-es, 624 MHz-es processzor futtatja a Microsoft Windows Mobile 6.0 operációs rendszert, így biztosítva a meglévő vállalati infrastruktúrával való minél teljesebb körű kompatibilitást, a fejlett biztonsági funkciókat, a rugalmas fejlesztési platformot és a korábbinál jobban használható mobil üzenetküldési lehetőségeket.

Annak érdekében, hogy az ügyfelek folyamatosan csúcsteljesítménnyel használhassák a rendszert, a Motorola Enterprise Mobility Services az MC75-ös készülékhez egyszerre kínálja a Service from the Start és a Comprehensive Coverage modult. Az ügyfelek a hardver megvásárlásának napjától biztosak lehetnek abban, hogy bármi megy is tönkre – betörik a kijelző, elromlik a billentyűzet, vagy bármely más külső illetve belső alkatrész – a javítás költsége nem terheli a cég kasszáját. Ez a szokásosnál szélesebb körű szolgáltatás jelentősen csökkenti a váratlan javítási költségek mértékét, ugyanakkor megóvja a beruházás értékét, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a szolgáltatások mindig rendelkezésükre állnak.

Az MC75 várhatóan 2008 harmadik negyedévében jelenik meg a Motorola értékesítői hálózatában és a Motorola PartnerSelect rendszerének tagjainál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle