Connect with us

technokrata

Kung Fu Panda: először mobilon, aztán moziban

Kütyük

Kung Fu Panda: először mobilon, aztán moziban

Egy új mobil játék a könnyed szórakozást keresőknek.

Az EA Mobile bejelentette, hogy kiadta a Kung Fu Panda játék mobil készülékekre fejlesztett változatát, mely a DreamWorks Animation azonos című filmjének karakterein, helyszínein és történetén alapul. A játék, melyet az EA a DreamWorks Animation közreműködésével készített, a szeretetreméltó panda, Po útját követi, aki a történet folyamán a családi tésztavendéglő egyszerű alkalmazottjából igazi kung-fu mesterré válik.

˝Régi rajongói vagyunk a DreamWorks Animation munkáinak, és kapva kaptunk az alkalmon, hogy mobiljátékot készíthessünk legújabb filmjük alapján˝ – mondja Travis Boatman, az EA mobildivíziójához tartozó VP Worldwide Studios szóvivője. ˝A Kung Fu Panda ideális játékalapanyag. A történet a maga elragadó szereplőivel, inspiráló üzenetével és pörgős akciójeleneteivel nagyon megkönnyítette a dolgunkat. Hiszem, hogy a maga nemében tökéletes mobiljátékot alkottunk˝.

A Kung Fu Panda lehetővé teszi, hogy a játékosok mind a főhős, Po, mind a főgonosz, Tai Lung egyedi stílusát kipróbálják. Po szerepében keményen kell edzeniük, hogy a Béke völgyét megvédelmezve igazi kung-fu mesterré váljanak. A csalafinta hóleopárd, Tai Lung bőrébe bújva küldetésük a legendás Sárkánytekercs megszerzése lesz. A karakterekre tíz eseménydús pályán temérdek ugrálás, rohanás és akadály-kerülgetés vár. Azokat, akik sikerrel sajátítják el a tisztes küzdelem ősi művészetét, a játék egy harmadik, titkos karakter bevezetésével jutalmazza.

˝Arra törekedtünk, hogy a filmen alapuló játék segítségével új szintre emeljük a Kung Fu Panda élményt a mobil játékosok számára˝ – avat be a titokba Kerry Phelan, a DreamWorks Animation szórakoztató elektronikai részlegének vezetője. ˝Az EA Mobile által készített Kung Fu Panda minden tekintetben hű a filmhez: tökéletesen sikerült megragadnia annak lényegét, a cselekményességgel kombinált humort˝.

A játék alapjául szolgáló, Kung Fu Panda című animációs film hazai bemutatója július 3-án lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák