Connect with us

technokrata

Friss térképek a Nokia Maps navigációhoz

Kütyük

Friss térképek a Nokia Maps navigációhoz

Elkezdődött a nyár – itt az ideje a nyaralásunkhoz szükséges navigációs térképek begyűjtésének, illetve frissítésének.

A Nokia okostelefonok hivatalos gyári navigációs alkalmazása ugyebár a Nokia Maps 2.0, melyhez most vadonatúj térképek jelentek meg. Az új térképek a következő afrikai, amerikai és ázsiai országokra érhetők el: Botswana (2 MB), Lesotho (1,2 MB), Namíbia (1,7 MB), Szváziföld (0,9 MB), Venezuela (10 MB), Jordánia (0,8 MB), Fülöp-szigetek (2,6 MB), Dél-Korea (1,2 MB), Vietnám (4,1 MB). Hazánk térképe ezúttal sajnos nem frissült: a Nokia Maps Magyarország állományának mérete továbbra is 33,3 MB.

Ahogy arról már beszámoltunk, a februári bemutatása óta több mint 240.000 alkalommal letöltött Nokia Maps 2.0 alkalmazásban továbbfejlesztették az opcionális autós és a gyalogos navigációt, valamint további multimédiás várostérképeket adtak hozzá. Mostantól az alkalmazás műholdképeket, valamint áttervezett felhasználói felületet kínál. A Nokia Maps 2.0 a Navteq és a TeleAtlas vektoros térképeit használja. Jelenleg több mint 200 ország térképe érhető el a Nokia Maps alkalmazással, melyek közül több mint 70 navigációra is alkalmas. A térképek bizonyos eszközökre közvetlenül letölthetők, vagy a Nokia Map Loader szoftverrel számítógépről telepíthetők.

A Nokia Maps 2.0 végleges változata május végén készült el. A korábbi béta verziókat többek közt már csak azért is érdemes lecserélni a végleges változatra, mert a Nokia mostantól már nem szolgáltat műhold képeket a korábbi béta verziókhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle