Connect with us

technokrata

Szenzációs kémfotók: Nokia N85 – 5 megapixeles, GPS-es csúszkamobil

Kütyük

Szenzációs kémfotók: Nokia N85 – 5 megapixeles, GPS-es csúszkamobil

Miközben mindenki az Apple második iPhone-jára vár, felbukkant néhány kémfotó egy eddig ismeretlen Nokiáról.

A mellékelt kémfotókon látható készüléken N00 típusjelzés látható, ami persze nem a végleges, hanem csak az ideiglenes típusjelölés, hasonlóan a Sony Ericssonnál használatos SE123-hoz.

Lényeg a lényeg, a felvételeken a Nokia N85 egyik korai prototípusa vehető szemügyre. Az újdonság részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, az viszont jól látható, hogy ezúttal egy slider, vagyis szétcsúsztatható kialakítású mobilhoz van szerencsénk.

Az előlapi VGA kamera elsősorban videóhívásokhoz való, ennél azonban sokkalta fontosabb, hogy a hátlapi, elhúzható lencsevédős főkamera 5 megapixeles felbontású és Carl Zeiss optikás. Negatívum, hogy a mobilfotós etalonnak tekinthető (TIPA díjas) Nokia N82-től eltérően a vaku nem xenon, hanem LED alapokon nyugszik, de legalább nem egy, hanem két LED található benne.

Az S60 3rd Edition Feature Pack 2 (Symbian 9.3) szoftveres Nokia N85-ben továbbá egy GPS-vevő és geotagging funkció is található. A készülék hivatalos bejelentésének időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák