Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W760i MTV Edition: GPS-es csúszkamobil újdonság

Kütyük

Sony Ericsson W760i MTV Edition: GPS-es csúszkamobil újdonság

A japán-svéd gyártó bemutatta legfrissebb, limitált szériás Walkman készülékét.

A Sony Ericsson és a Music Television együttműködésének gyümölcse az az új készülék, mely a keresztségben a Sony Ericsson W760i MTV Edition nevet kapta. A limitált darabszámban készülő újdonság pillanatok alatt képes felhívni magára a figyelmet, hiszen külsejét rikító színekben pompázó motívumok uralják, a telefon memóriájában pedig jó szokás szerint rengeteg különböző MTV tartalom található. Míg a készülék alapváltozata Európában 260 eurót (64 ezer forint) kóstál, addig a Sony Ericsson W760i MTV Edition némileg többe, egész konkrétan 300 euróba (74 ezer forint) kerül.

Sony Ericsson W760i
A januári CES 2008 szakkiállításon debütált Sony Ericsson W760i nem más, mint egy 103 gramm tömegű, csukott helyzetben pedig 103 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, illetve 15 milliméter vastag sliderphone. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék a mai elvárásoknak megfelelően nem csak GPRS és EDGE, hanem többek közt UMTS és HSDPA hálózatokban is minden további nélkül használható.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, a maga 262 ezer színárnyalatával, illetve QVGA (320×240 pixel) felbontásával. A belső memória csupán 40 MB-os, azonban jó hír, hogy az alapcsomagnak többek közt egy 1 GB kapacitású Memory Stick Micro (M2) memóriakártya is a részét képezi.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 3,2 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A kamera kapcsán említést érdemel továbbá a 2,5x-es digitális zoom, illetve a BestPic és Photofix technológia. A Sony Ericsson W760i további fontosabb specifikációi közé tartozik a fejlett Walkman zenelejátszó alkalmazás (MP3/AAC), az integrált mozgásérzékelő, a TrackID funkció, az RDS-es sztereó FM rádió, a GPS-vevő, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák