Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kütyük

Acrobat.hu

Teljes körű tájékoztatás az Adobe szoftvereiről.

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. az Adobe Acrobat 9 bemutatónapon bejelentette az acrobat.hu portált. Az acrobat.hu teljes körű tájékoztatást nyújt az Adobe dokumentumkezelő és webkommunikációs szoftvereiről. A látogató megismerkedhet a PDF technológiában rejlő lehetőségekkel, böngészhet a termékek között, és elolvashatja a témába vágó aktuális híreket. Az oldal lehetőséget biztosít arra, hogy a látogató adott szakterület (pl. iroda, nagyvállalat, reklámügynökség stb.) kiválasztása után megismerje az Acrobat szoftverek adott szakterületre vonatkozó előnyeit, lehetőségeit. A sikertörténetek szekcióban a technológiát sikerrel alkalmazó magyar vállalatokról olvashat az érdeklődő.

Az acrobat.hu blogot is indít, amelyben a szoftverek hazai termékmenedzserei kifejtik véleményüket a technológiáról, kommentálják az aktuális eseményeket, bemutatnak egy-egy hasznos funkciót, és szót ejtenek az érdekességekről. A fórumban tovább folytatódhat az eszmecsere a felhasználók között, akik egyúttal kérdéseiket is feltehetik az illetékes termékmenedzsereknek. A portál a technológia rejtelmeiben elmerülő fejlesztőknek is tartogat hasznos információkat.

Az acrobat.hu az igénybe vehető kedvezményekről, akciókról is tájékoztatást nyújt. Az Adobe kedvező licenckonstrukciókat dolgozott ki a kormányzati, oktatási és üzleti szféra számára. Az Adobe diákprogramja pedig lehetőséget biztosít arra, hogy az általános- és középiskolában, illetve főiskolán vagy egyetemen tanuló hallgatók könnyen hozzájuthassanak az Acrobat szoftverhez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés