Connect with us

technokrata

Foci EB adatok és információk a GPS navigáción

Kütyük

Foci EB adatok és információk a GPS navigáción

Tegyük egyedivé nüvi készülékünket a labdarúgó EB-re!

A Garmin lehetőséget biztosít a futballrajongóknak, hogy a labdarúgó Európa Bajnokság idejére ingyenes futball-témák segítségével szabják testre nüvi készülékeiket. Az érdeklődők a cég weboldaláról tölthetik le az ikonokat, illetve ugyaninnen a bajnokság legkülönbözőbb adatait is megszerezhetik.

˝A focirajongók immár legendásan híresek hazaszeretetükről és a játék iránti szenvedélyükről˝ – nyilatkozta Giovanni Di Santo, a Garmin gépjármű marketingigazgatója. ˝Most új területen is hódolhatnak szenvedélyüknek – lehetőséget adunk ugyanis arra, hogy GPS készülékükre letölthessenek egy hazájuk zászlójának színeire festett autó, vagy futball ikont. Kedvenc csapatuk így valóban bármikor velük lehet˝.

Bárkinek, aki figyelemmel kíséri a bajnokság eseményeit, remek lehetőséget biztosít a Garmin letöltés részlege, hiszen néhány gombnyomással elérhetővé válnak a mérkőzések időpontjai, illetve részletes adatai. Ez a funkció jól jöhet azok számára, akik ausztriai, illetve svájci utazásra készülnek, hiszen számtalan érdekes pont került feltöltésre. A stadionok adataitól, illetve képeitől kezdve a parkolási lehetőségeken, állomásokon keresztül a kempingek során át azoknak a helyeknek a koordinátái is szerepelnek, ahol élőben követhetők egy-egy meccs eseményei.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek