Connect with us

technokrata

Pannon: tovább hódít a villámgyors mobil net

Kütyük

Pannon: tovább hódít a villámgyors mobil net

Már 76 Pest megyei településen elérhető a Pannon 3G/HSDPA szélessávú mobil net szolgáltatása.

Az operátor a 3G/HSDPA állomások számának folyamatos növelésével egyre több felhasználó és vállalkozás számára teszi elérhetővé szélessávú mobil net szolgáltatását a Pest megyei településeken, többek között Vácon, Dunakeszin, Szentendrén, Százhalombattán és Budakeszin.

˝Cégünkre a dinamizmus és a gyorsaság jellemző a napi munkánk során is, magam is sokat utazom, találkozókon veszek részt, előadásokat tartok, de gyakran még házon belül sem egyetlen helyhez kötött a munkavégzés˝ – mondta Mohos Zoltán, Nav N Go Kft. senior tanácsadója. ˝Az irodákban kimagasló sávszélességű vezetékes internetünk van, amit bármelyik épületünkben elérek Wi-Fi-n keresztül, otthon is ADSL-lel rendelkezem, de a munkám jellege miatt ezek csak napi egy-két órában tudnak segíteni, a nap jelentős részében a Pannon mobil Internet segítségével érem el a világhálót, a számomra fontos üzleti információkat és leveleket. Ráadásul a Pannon mobil net lefedettsége a fővárosban és országszerte is egyre növekszik, ez pedig kiemelkedően fontos a munkámhoz˝.

A 3G/HSDPA a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító technológia, mellyel a Pannon hálózatában akár 7,2 Mbit/s sebességgel is lehet netezni, és használatához nem szükséges vezetékes telefonvonal, továbbá meglévő mobiltelefon előfizetéstől függetlenül is igénybe vehetik az előfizetők, asztali, illetve hordozható számítógéppel egyaránt. A szolgáltató mobil Internet hálózatán belül az év első harmadában mintegy 51 százalékkal nőtt az adatforgalom a megyében. 2008 végére a lakosok több mint 83 százalékának lesz lehetősége igénybe venni a Pannon 3G/HSDPA internet szolgáltatását, mivel felével nő a lefedett települések száma a megyében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek