Connect with us

technokrata

Hihetetlen: víz alatti TV-nézés az új mobillal

Kütyük

Hihetetlen: víz alatti TV-nézés az új mobillal

A japán fejlesztőknek a jelek szerint ismét elgurult a gyógyszerük…

A Fujitsu legújabb mobiltelefonja egy igazi hiánypotló készülék, hiszen gondoljunk csak bele abba, hogy egészen mostanáig nem tudtunk mobil TV adásokat nézni víz alatt. Ez a vélhetően óriási tömegeket érintő probléma mostantól a múlté, hiszen itt a Fujitsu F706i, melynek legfontosabb ismérvei közé tartozik a vízállóság (3 méteres mélységig), illetve az integrált digitális TV-vevő.

Az újdonság speciális széthajtható-elforgatható kialakítást kapott, vagyis fedlapja nem egyszerűen csak felhajtható, hanem elforgatva akár fordított állapotban, kijelzővel kifelé is visszacsukható. A 137 gramm tömegű telefon alaphelyzetben 109 milliméter hosszú, 49 milliméter széles, illetve 16,9 milliméter vastag.

A TV-adások a 2,7 colos képátlóval rendelkező TFT kijelzőn követhetők figyelemmel, ha pedig fotózni támad kedvünk, jó szolgálatot tehet a hátfalba szerelt 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) digitális fényképezőgép modul. A belső memória microSDHC memóriakártyákkal egészen 8 GB-ig bővíthető, ezenkívül pedig HSDPA és Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel is került a készülékbe. Japánban az NTT DoCoMo a jövő hónapban kezdi meg a kereskedelmi forgalmazást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek