Connect with us

technokrata

3 hónapig ingyen száguldhatunk…

Kütyük

3 hónapig ingyen száguldhatunk…

…a Vodafone szélsebes mobil hálózatán.

A vállalat június 5-től kedvezményesen, vagy akár ingyen kínálja korlátlan Internet-elérést biztosító csomagját. A normál használat mellett havi 6.000 forintos díj helyett az új Vodafone előfizetők három hónapig fél áron kapcsolódhatnak az Internetre, míg a már jelenlegi Vodafone ügyfelek három hónapig ingyen használhatják a világhálót, új Internet Szabadon előfizetés megkötése esetén. Az akció július 8-ig tart.

A Vodafone Internetes ajánlatai egész Európában népszerűek, hiszen a március 31-én lezárult pénzügyi évben több mint 2 millióan igényelték a szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy az aktív adatforgalmat bonyolító európai ügyfelek mintegy 10 százaléka a mobil készülékén elérhető internetes csomagokat (is) használ. A Vodafone egyedi mobil net ajánlatai kilenc európai országban érhetőek el, és havonta közel 250.000 új előfizető csatlakozik a hálózathoz.

A Vodafone Magyarországon is folyamatosan bővíti vezeték nélküli Internetet biztosító hálózatát, mely jelenleg már 125 településen érhető el, míg a nagysebességű feltöltési sebességet biztosító Vodafone HSUPA rendszert 102, a villámgyors letöltési sebességet pedig már 30 magyarországi településen használhatják az ügyfelek.

A vállalat a nyárra készülve június elején újabb városokat kapcsolt hálózatába a Balaton, Budapest és egyéb nyári kirándulócélpontok környékén. A 13 új város közé tartozik Tihany, Balatonalmádi, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszárszó, Balatonszentgyörgy, Badacsonytördemic, Tokaj, Dorog, Eger, Orosháza, Salgótarján, és Százhalombatta.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák