Connect with us

technokrata

T-Mobile Domino Friends – féláron hívhatjuk a barátainkat

Kütyük

T-Mobile Domino Friends – féláron hívhatjuk a barátainkat

A T-Mobile most még vonzóbbá tette Domino Friends ajánlatát.

Emlékezetes, hogy a magenta színű szolgáltató tavaly május közepén vezette be a Domino Friends kedvezményt, mely 5 darab, a T-Mobile magyarországi hálózatán belüli hívószám hívására biztosít az előfizető Domino díjcsomagja szerinti díjakból 50 százalálék kedvezményt. A kedvezmény időszaki díja a kezdetekben 990 forint volt (30 napra), mostantól viszont már csak 290 forint. (Az akciós időszaki díj 2008. június 1-jétől visszavonásig érvényes.)

A kedvezménybe 5 hívószám eléréséig szabadon vonhatóak be a hívószámok, ezt követően a kedvezménybe bevont hívószámok körében módosításra a Domino egyenlegre történő feltöltésenként egy alkalommal és egy szám vonatkozásában van lehetőség.

A Domino Friends kedvezmény a Domino díjszabásban szereplő összes díjcsomaghoz igényelhető. A kedvezmény a 1777-es számon elérhető Domino központon keresztül kapcsolható be, ahol lehetőség van megadni a kedvezménybe bevonandó számokat.

A kedvezmény a következő Domino díjcsomagokhoz igényelhető: Domino, Domino Aktív, Domino SMS, Domino7, Domino Egyenlítő, Domino Nap. A Domino Friends a Kapcsolat Aranykártya Programban igényelhető, de Te+Én kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek