Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szóbeli parancsokkal vezérelt mobil kommunikáció

Kütyük

Szóbeli parancsokkal vezérelt mobil kommunikáció

Az Avaya Egységes Üzenetkezelő megoldása extra költségek nélkül biztosítja a hangvezérelt hozzáférést a hangpostához, naptár bejegyzéshez és tevékenység listákhoz.

Az Avaya legújabb fejlesztésének köszönhetően mostantól lehetővé válik, hogy akár vezetés közben telefonálhassunk és tarthassuk a kapcsolatot a munkahelyünkkel, szerkesszük naptár bejegyzéseinket vagy ütemezzünk konferenciát, mindezt pedig tegyük nyugodtan, minden veszély nélkül. A ˝Freedom of Speech˝ szolgáltatás extra költségek nélkül érhető el az Avaya Egységes Kommunikációs platformjának legújabb verziójában.

Az Avaya Modular Messaging 4.0 már tartalmazza az Avaya one-X Speech interfészt. Bármely telefonról biztosítja a hozzáférést akár a konferenciahívás lehetőségéhez, a hang-, e-mail – és fax üzenetekhez, a vállalati címtárakhoz és adatbázisokhoz, valamint a naptárhoz, névjegyzékhez és feladatlistához anélkül, hogy kezünket használni kellene. Az Avaya one-X Speech használata növeli a dolgozók kommunikációs lehetőségeit és biztonságát az úton azáltal, hogy kiküszöböli az üzenetek olvasásának és írásának szükségességét vezetés közben.

A Modular Messaging 4.0 hangposta rendszer és a one-X Speech felhasználásával a dolgozók szóbeli parancsára elintézhetővé válnak az alábbi feladatok:
-hozzáférés valamennyi üzenethez és azok kezelése, beleértve az e-mail üzenetek olvasását és az azokra adott válaszokat. A megoldás részeként az írott üzenetek hanggá alakulnak és vissza, valamint lehetséges az üzenetek közötti keresés akár személy, vagy dátum alapján
-hívások és konferenciahívások kezdeményezése azáltal, hogy a hívni kívánt személy nevét mondjuk csak meg
-találkozók létrehozása, áttekintése és küldése, feladatok intézése.

Az Avaya one-X Speech és az Avaya Modular Messaging 4.0 használatával mind az IBM Lotus Domino mind a Microsoft Exchange esetében lehetővé válik a beszéd alapú hozzáférés a tárolt adatokhoz. A program angol nyelven világszerte elérhető: önállóan és az Egységes Kommunikációs csomag részeként is megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés