Connect with us

technokrata

Szóbeli parancsokkal vezérelt mobil kommunikáció

Kütyük

Szóbeli parancsokkal vezérelt mobil kommunikáció

Az Avaya Egységes Üzenetkezelő megoldása extra költségek nélkül biztosítja a hangvezérelt hozzáférést a hangpostához, naptár bejegyzéshez és tevékenység listákhoz.

Az Avaya legújabb fejlesztésének köszönhetően mostantól lehetővé válik, hogy akár vezetés közben telefonálhassunk és tarthassuk a kapcsolatot a munkahelyünkkel, szerkesszük naptár bejegyzéseinket vagy ütemezzünk konferenciát, mindezt pedig tegyük nyugodtan, minden veszély nélkül. A ˝Freedom of Speech˝ szolgáltatás extra költségek nélkül érhető el az Avaya Egységes Kommunikációs platformjának legújabb verziójában.

Az Avaya Modular Messaging 4.0 már tartalmazza az Avaya one-X Speech interfészt. Bármely telefonról biztosítja a hozzáférést akár a konferenciahívás lehetőségéhez, a hang-, e-mail – és fax üzenetekhez, a vállalati címtárakhoz és adatbázisokhoz, valamint a naptárhoz, névjegyzékhez és feladatlistához anélkül, hogy kezünket használni kellene. Az Avaya one-X Speech használata növeli a dolgozók kommunikációs lehetőségeit és biztonságát az úton azáltal, hogy kiküszöböli az üzenetek olvasásának és írásának szükségességét vezetés közben.

A Modular Messaging 4.0 hangposta rendszer és a one-X Speech felhasználásával a dolgozók szóbeli parancsára elintézhetővé válnak az alábbi feladatok:
-hozzáférés valamennyi üzenethez és azok kezelése, beleértve az e-mail üzenetek olvasását és az azokra adott válaszokat. A megoldás részeként az írott üzenetek hanggá alakulnak és vissza, valamint lehetséges az üzenetek közötti keresés akár személy, vagy dátum alapján
-hívások és konferenciahívások kezdeményezése azáltal, hogy a hívni kívánt személy nevét mondjuk csak meg
-találkozók létrehozása, áttekintése és küldése, feladatok intézése.

Az Avaya one-X Speech és az Avaya Modular Messaging 4.0 használatával mind az IBM Lotus Domino mind a Microsoft Exchange esetében lehetővé válik a beszéd alapú hozzáférés a tárolt adatokhoz. A program angol nyelven világszerte elérhető: önállóan és az Egységes Kommunikációs csomag részeként is megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek