Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio újdonságok a Computex-en: mobilok, GPS-ek, szolgáltatások

Kütyük

Mio újdonságok a Computex-en: mobilok, GPS-ek, szolgáltatások

A Mio az új MioMore szolgáltatásokkal és friss termékeivel képviselteti magát a Computex-en.

Az USA-ban és Németországban tartott CES és CeBIT kiállításokat követően a Mio bejelentette, hogy a közelmúltban piacra dobott Mio Moov sorozattal és MioMore innovatív szervizcsomaggal, valamint a Computex-en debütált, 2008-2009-ben megjelenő új termékeivel a GPS piac vezető szereplőjévé kíván válni. Emellett öt ország 66 versenyzőjének 139 termékei közül a Mio termékei (Moov 380, Leap K1, Leap G50) a tajpeji Computex design és újdonság díjait nyerték el.

Manapság a GPS berendezéseknek többet kell tudniuk annál, mintsem hogy az A pontból B-ba való eljutáshoz asszisztáljanak; a következő generációs GPS-eknek olyan hozzáadott értékeket kell képviselniük, melyek helyi keresést tesznek lehetővé az üzletek, létesítmények és egyéb forgalmi események felkutatására. ˝A Mio felhasználók és kereskedelmi partnerek már most előnyeit élvezik az új termékeknek és szolgáltatásoknak a megnövekedett értékesítési támogatások, kibővített marketingforrások és a megerősített ügyfélkapcsolati szolgáltatások által˝ – nyilatkozta a cég egyik vezetője.

Az egységesített és következetes globális márkaimázs kialakítása érdekében a Mio új vállalati logót és szlogent vezetett be (Explore More), mely a cég alapelveit testesíti meg: az új tartalommal és szolgáltatásokkal felszerelt GPS készülékek segítségével a felhasználók még több információ birtokába juthatnak.

A Mio új tartalmi és szolgáltatási csomagjával, a MioMore-ral a Moov sorozat olyan dinamikus helyi keresést tesz lehetővé, mely az üzletek, éttermek, cégek és egyéb szórakozási lehetőségek felkutatására alkalmas. A helyi keresés technológiáját Európa-szerte vezető online címjegyzéktárak biztosítják, melyek segítségével részletes adatszolgáltatás érhető el. Ezenkívül a Moov sorozatban elsőként található meg a SiRF InstantFixII technológia is, melynek segítségével a helybeazonosítás akár öt másodperc alatt elérhető, így a felhasználó gyakorlatilag azonnal navigálhat az úticélja felé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés