Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érdekes házasság: GPS navigátor + 8 megapixeles kamera

Kütyük

Érdekes házasság: GPS navigátor + 8 megapixeles kamera

A Mio egy mindenképpen egyedi új koncepcióval rukkolt elő.

Tény, hogy a Mio-nak már létezik egy olyan navigációs készüléke (C720), melyben van kamera (2 megapixel), olyan terméke viszont eddig még nem volt a vállalatnak, mint amelyet a mostani Computex kiállításon mutatott be. Az egyelőre csak koncepcióterv szintjén létező masinának még neve sincs, és azt sem tudni, hogy pontosan mikor debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Lényeg a lényeg: ez a készülék elölről nézve teljesen úgy néz ki, mint egy hagyományos ultra-kompakt digitális fényképezőgép, készülékházból kimozgó objektívvel és xenon vakuval. Ha megfordítjuk a masinát, a hátlap nagy részét egy érintőkijelző uralja, ami mellett három gombot helyeztek el a fejlesztők. A 3,5 colos TFT display azonban nem egyszerűen csak a kamera kereső és képvisszanéző funkcióját hivatott ellátni, hanem egyben térképek és navigációs információk megjelenítésére is képes. Elölről tehát kamera, hátulról pedig PNA – ilyen egyszerű!

A kijelző egyébként 3,5 colos képátlóval rendelkezik, a fényképezőgépben pedig egy 8,2 megapixeles felbontású képérzékelő teljesít szolgálatot. Magától értetődik, hogy az integrált GPS-vevős készülék többek közt geotagging funkcióval is fel van vértezve.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés