Connect with us

technokrata

Érdekes házasság: GPS navigátor + 8 megapixeles kamera

Kütyük

Érdekes házasság: GPS navigátor + 8 megapixeles kamera

A Mio egy mindenképpen egyedi új koncepcióval rukkolt elő.

Tény, hogy a Mio-nak már létezik egy olyan navigációs készüléke (C720), melyben van kamera (2 megapixel), olyan terméke viszont eddig még nem volt a vállalatnak, mint amelyet a mostani Computex kiállításon mutatott be. Az egyelőre csak koncepcióterv szintjén létező masinának még neve sincs, és azt sem tudni, hogy pontosan mikor debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Lényeg a lényeg: ez a készülék elölről nézve teljesen úgy néz ki, mint egy hagyományos ultra-kompakt digitális fényképezőgép, készülékházból kimozgó objektívvel és xenon vakuval. Ha megfordítjuk a masinát, a hátlap nagy részét egy érintőkijelző uralja, ami mellett három gombot helyeztek el a fejlesztők. A 3,5 colos TFT display azonban nem egyszerűen csak a kamera kereső és képvisszanéző funkcióját hivatott ellátni, hanem egyben térképek és navigációs információk megjelenítésére is képes. Elölről tehát kamera, hátulról pedig PNA – ilyen egyszerű!

A kijelző egyébként 3,5 colos képátlóval rendelkezik, a fényképezőgépben pedig egy 8,2 megapixeles felbontású képérzékelő teljesít szolgálatot. Magától értetődik, hogy az integrált GPS-vevős készülék többek közt geotagging funkcióval is fel van vértezve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle