Connect with us

Hirdetés

technokrata

0 forintos havidíj, dupla adatforgalom, szélsebes mobil net

Kütyük

0 forintos havidíj, dupla adatforgalom, szélsebes mobil net

Kedvezményes mobil net akció a Pannonnál.

Kétszeres letölthető adatmennyiség és 0 forint havidíj az első három hónapban. Az ország lakosságának 99 százalékát lefedő szélessávú (EDGE és 3G/HSDPA) hozzáférést kínáló mobilcég legújabb ajánlata az új Internet-előfizetőket célozza.

A Pannon 2008. június 3. és augusztus 26. között elérhető akciójában a Pannon Mobil Internet 100 MB, Mobil Internet 5 GB és Mobil Internet 10 GB szolgáltatások és tarifacsomagok havidíja az első három hónapban 0 forint, ráadásul a Pannon az első 3 hónap idejére megduplázza a letölthető adatok mennyiségét is. Az ajánlat egy éves hűségnyilatkozat vállalásával érvényes belföldön, a Pannon hálózatán belül. A három hónap letelte után a Pannon árlistája szerinti tarifák és feltételek érvényesek.

A Pannon Internet egyszerű, gyors és azonnali Internet-hozzáférést biztosít asztali számítógépről és laptopról egyaránt. A Pannon célja az akcióval, hogy az Internet-használók a nyári szabadság alatt is könnyedén és zökkenőmentesen, valamint egyúttal kedvező feltételekkel kapcsolódhassanak az Internetre.

A Pannon fejlesztéseinek köszönhetően a böngészéshez és levelezéshez megfelelő sebességet biztosító GPRS/EDGE hálózat a lakosság 99 százaléka számára, a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA szolgáltatás pedig immár 188 településen érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés