Connect with us

technokrata

0 forintos havidíj, dupla adatforgalom, szélsebes mobil net

Kütyük

0 forintos havidíj, dupla adatforgalom, szélsebes mobil net

Kedvezményes mobil net akció a Pannonnál.

Kétszeres letölthető adatmennyiség és 0 forint havidíj az első három hónapban. Az ország lakosságának 99 százalékát lefedő szélessávú (EDGE és 3G/HSDPA) hozzáférést kínáló mobilcég legújabb ajánlata az új Internet-előfizetőket célozza.

A Pannon 2008. június 3. és augusztus 26. között elérhető akciójában a Pannon Mobil Internet 100 MB, Mobil Internet 5 GB és Mobil Internet 10 GB szolgáltatások és tarifacsomagok havidíja az első három hónapban 0 forint, ráadásul a Pannon az első 3 hónap idejére megduplázza a letölthető adatok mennyiségét is. Az ajánlat egy éves hűségnyilatkozat vállalásával érvényes belföldön, a Pannon hálózatán belül. A három hónap letelte után a Pannon árlistája szerinti tarifák és feltételek érvényesek.

A Pannon Internet egyszerű, gyors és azonnali Internet-hozzáférést biztosít asztali számítógépről és laptopról egyaránt. A Pannon célja az akcióval, hogy az Internet-használók a nyári szabadság alatt is könnyedén és zökkenőmentesen, valamint egyúttal kedvező feltételekkel kapcsolódhassanak az Internetre.

A Pannon fejlesztéseinek köszönhetően a böngészéshez és levelezéshez megfelelő sebességet biztosító GPRS/EDGE hálózat a lakosság 99 százaléka számára, a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA szolgáltatás pedig immár 188 településen érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek